Fővárosi Nagycirkusz

20%
Kedvezmény
A belépőjegyek árából
EXTRA KEDVEZMÉNY
Fővárosi Nagycirkusz x

Fővárosi Nagycirkusz

A több mint száz éves tradíciókkal, nagy múltú hagyománnyal rendelkező cirkuszművészet fellegvára a Fővárosi Nagycirkusz, ahol a folyamatosan megújuló műsorkavalkád minden korosztályt ámulatba ejt. Az emberfeletti csodák világa végtelen szeretettel s mély mondanivalóval vár mindenkit. Fradi szurkolói kártyával rendelkező látogatóink számára 20% kedvezményt biztosítunk I. és II. kategóriájú belépőjegyeink árából.

Csak a múlt tisztelete és elődeink érdemeinek megőrzése segíthet minket ahhoz, hogy megújítsuk, újraértelmezzük, korunkhoz frissítsük ezt a csodát, amit cirkuszművészetnek hívunk. 2015 nyarán nagy feladatba kezdtünk: egy új cirkusz felépítése kapcsán elemzésbe fogtunk, mit is jelent nekünk a cirkusz szó, mit gondolnak a művészek, az értelmiségiek, a színházszeretők és az egyszerűen csak szórakozni vágyók a cirkuszról, mint előadó-művészeti ágról. Minden hónap első hétfőjén ARTista Caféra várjuk látogatóinkat, amelyre a belépés díjmentes.

A vásárlás előtt, kérjük, küldje el szurkolói kártyaszámát (bal alsó sarokban lévő számsor), valamint partner azonosítóját (név alatti számsor) a fradikartya@fradi.hu címre, amelyről kollégáink hétköznaponként 24 órán belül visszaküldik a kedvezmény érvényesítésére szolgáló kódot.

Térkép
Cím:
1146 Budapest,
Állatkerti krt. 12/a.
Tel.:
Tel.:
+36 1 343 8300
E-mail:
Web:
info@fnc.hu
www.fnc.hu
Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:00
Szo: 10:00-19:00
V:10:00-18:00