Mindent a kártyáról

A Fradi szurkolói kedvezmény kártya egy Fradi szimpatizánsok számára életre hívott, állandó vásárlási kedvezményeket biztosító rendszer, mely keretein belül a Ferencváros szurkolói kártya alapfunkcióján túl, valós és azonnali pénzmegtakarítást tesz lehetővé tulajdonosa számára.

 

Szurkolóink számára a Fradi kedvezmény kártya legnagyobb előnye, hogy a Fradival leszerződő több száz elfogadóhely mindegyikén, így élelmiszeripari, turisztikai vagy épp vendéglátó ipari cégeknél állandó, és igényeik szerint változó mértékű kedvezménnyel vásárolhat, míg a szimpatizánsok Ferencvároshoz köthető pénzköltéséből az egyesület is részesül, így szurkolóink minden Fradi kártyás vásárlásukkal egyúttal takarítanak meg pénzt és támogatják az FTC-t.

 

Az állandó kedvezmények igénybevételének feltétele a Ferencváros szurkolói kártya birtoklása, melynek érvényességét a Fradi partnervállalatainak dolgozói egy terminállal ellenőriznek a vásárlás kifizetésekor. A kedvezményekre való jogosultság tehát kizárólag a partnervállalatoknál lehetséges, melyek aktuális akcióiról részletes információt talál weboldalunkon.

 

Partnerüzleteink legautentikusabb ismertetője a Fradi szurkolói kártya ELFOGADÓHELY matrica, mely segít drukkereinknek az eligazodásban, a teljes és aktuális partnerlistához ugyanakkor a weblapunkon, a Partnerek menüpont alatt juthatnak szurkolóink.