GYIK

Mi a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya?

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya egy Fradi szimpatizánsok számára életre hívott, állandó vásárlási kedvezményeket biztosító rendszer, mely keretein belül a Ferencváros szurkolói kártya alapfunkcióján túl, valós és azonnali pénzmegtakarítást tesz lehetővé tulajdonosa számára.

Hol és hogyan használhatom a Fradi Szurkolói Kedvezménykártyát?

Az állandó kedvezmények igénybevételének feltétele a Ferencváros szurkolói kártya birtoklása, melynek érvényességét a Fradi partnervállalatainak dolgozói egy terminállal ellenőriznek a vásárlás kifizetésekor. A kedvezményekre való jogosultság tehát kizárólag a partnervállalatoknál lehetséges, melyek aktuális akcióiról részletes információt talál a fradikartya.hu weboldalon.

Ez most akkor egy külön kártya?

Egy kivételtől eltekintve nem, hiszen a Ferencváros szurkolói kártya egyúttal funkcionál Fradi Szurkolói Kedvezménykártyaként is. Az egyedüli kivétel a MOL-FRADI Szurkolói Green Card, melyet a Fradi szurkolói kártya birtokában lehet igényelni a MOL regisztrációs felületén, és mellyel több, mint 300 benzinkúton vásárolhat kedvezménnyel tulajdonosa.

Hogyan juthatok Ferencváros szurkolói kártyához/Fradi Szurkolói Kedvezménykártyához?

A két funkció egy és ugyanazon kártyával érhető el, így a kedvezmények igénybevételéhez elegendő a Ferencváros szurkolói kártya kiváltása. Igényelni személyesen az Üllői úti Groupama Aréna regisztrációs központjában lehet (K-P.: 10.00-18.00, SZO.: 9.00-13.00, illetve hazai mérkőzésnapokon a meccskezdetet megelőző öt órában. A kártya egyszeri kiváltási ára: 1000 forint. Mérkőzésnapokon: 1500 forint.

Van a kártyaigénylésnek korhatára?

Minden 16. életévét betöltött személy saját jogon igényelhet szurkolói kártyát, de a hivatalos korhatárnál fiatalabbak is hozzájuthatnak a Fradi immáron multifunkcionális kártyájához, ám ők csak törvényes képviselőjük közbenjárásával.

Mit kell tennem, ha már rendelkezem Ferencváros szurkolói kártyával, és szeretném a kedvezményeket is igénybe venni?

A Ferencváros szurkolói kártya mindenféle aktiválás és módosítás nélkül, önmagában használható a kedvezmények igénybevételére.

Hány százalék kedvezményt kapok?

A Fradi szurkolói kártya biztosította kedvezményeknek egyetlen biztos pontja az állandósága, a különböző partnervállalatok akcióinak értéke viszont a szurkolói igények szerint változó. A kedvezmények pontos mértékéről és felhasználhatóságáról a fradikartya.hu weboldal Partnerek menüpontja alatt tájékozódhat.

Mettől meddig érvényesek a kedvezmények?

A kedvezményeknek nincs határidejük, a honlapunkon szereplő partnerek kedvezményei visszavonásig érvényesek.

Miért jó ez nekem és miért jó ez a Fradinak?

Szurkolóink számára a kártya legnagyobb előnye, hogy alapfunkcióján túl a Fradival leszerződő több száz elfogadóhely mindegyikén, így élelmiszeripari, turisztikai vagy épp vendéglátó ipari cégeknél állandó, és igényeik szerint változó mértékű kedvezménnyel vásárolhat, míg a szimpatizánsok Ferencvároshoz köthető pénzköltéséből az egyesület is részesül, így szurkolóink minden Fradi kártyás vásárlásukkal egyúttal takarítanak meg pénzt és támogatják az FTC-t.

Honnan tudom, hogy egy üzlet Fradi partner-e?

Partnerüzleteink legautentikusabb ismertetője a Fradi szurkolói kártya ELFOGADÓHELY matrica, mely segít drukkereinknek az eligazodásban, a teljes és aktuális partnerlistához ugyanakkor a fradikartya.hu weblapon, a Partnerek menüpont alatt juthatnak szurkolóink.

Mi történik, ha nem találja érvényesnek a terminál a szurkolói kártyámat?

Az esetleges terminálproblémák esetén partnerüzleteinkben felmutatásra is elfogadják a Ferencvárosi szurkolói kártyát, így annak kéznél léte mindenféleképpen biztosítja kedvezményekre való jogosultságot.

Mit tegyek, ha elveszett, ellopták vagy megsérült a kedvezmény kártya?

A meg nem lévő, vagy megsérült kártyát sajnos csak új kiváltásával lehet pótolni a szurkolói kártyaigénylés menetének megfelelően. Az azonos adatokkal igényelt új kártya természetesen érvényteleníti a korábbit.

Akciós termékekre is vonatkoznak a kedvezmények?

A Fradi szurkolói kártyához rendelt kedvezmények nem összevonhatóak egyéb kedvezményekkel, azonban önmagukban is kiemelkedő akciókat biztosítanak szimpatizánsaink számára.

Innentől kezdve a Fradi partnervállalatok is ismerhetik az adataimat?

Természetesen nem. A szurkolói kártyákhoz rendelt minden személyes adatot a Fradi saját rendszere tárol, melynek biztonságosságát ombudsmani vizsgálat erősített meg.

Mit tegyek, ha Fradi partnervállalat szeretnék lenni?

Jövőbeni partnervállalataink kapcsolat felvételi fóruma a fradikartya@fradi.hu email cím, ahova sok szeretettel várjuk a Fradi-családba tartozni vágyókat.