Aktuális Vendéglátás Fradikártyával2016. november 03.

Vendéglátás Fradikártyával

Vendéglátás Fradikártyával

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink szállás- és vendéglátás szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe. 

 

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 62 partnerének 844 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

Mi mással is kezdhetnénk, mint a Ferencvárosi Sporttelep területén található 3 csillagos Hotel Ligettel, amely egész évben várja vendégeit. A Népliget szívében elhelyezkedő, 120m2-es és 100 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel rendelkező Hotel Liget, ideális helyszín konferenciák, és egyéb rendezvények szervezésére is.  A Budapest belvárosától mindössze 20 percre lévő szálláshelyünk, 14 szobával és 35 férőhellyel áll vendégeink rendelkezésére.

A Kedvezménykártya tulajdonosok 10%, míg a bérlettel rendelkezők 20% extra kedvezményben részesülnek a szállodai szolgáltatásunkra. 

 

 

A négycsillagos Hotel Makár Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra fekszik.  A több ütemben épült posztmodern épületegyüttest, rendezett park és sportpályák övezik. A komplexum modern, újonnan épült szálloda- és wellness részleggel rendelkezik, ideális aktív és passzív pihenésre vágyók részére. Szolgáltatásaikkal nemcsak a kikapcsolódás és szórakozás biztosított, hanem az egészségmegőrzés lehetősége is.  A Hotel Makár tökéletes pécsi helyszín konferencia, tréning, kiállítás, fogadás, vagy számos sportolási lehetőségre, mint például tenisz, squash, aerobik és fitnesz. A Fradi Szurkolói Kártyával rendelkező drukkereinknek 10% kedvezményt biztosítanak minden szállodai szolgáltatásukból, kivéve az étkezésre.

  

 

photo: hotelmakar.hu

 

A Hotel Gloria Budapest City Center * * * a Groupama Arénához legközelebb fekvő 3 csillagos magánszálloda. A mindössze 500 méterre lévő hotel 28 szobával, nívós étteremmel, 50 fős konferencia teremmel, saját kerttel és parkolóval rendelkezik.  A Gloria Budapest City Center szállodájában személyre szabott szolgáltatásokkal és személyzetük kiemelt figyelmével biztosítják a nyugodt pihenést. 24 órán keresztül nyitva tartó recepció, mosatási szolgáltatások, díjmentes csomagszoba, ingyenes parkolás, étterem, wi-fi, kert várja az érkező vendégeket.

A szálloda kisállatbarát, ezért ne hagyja otthon kedvencét. A Fradi szurkolói kártyával rendelkezők 20% kedvezményben részesülnek a szállodai szobaárakból, a bérleteseink pedig további 5% extra kedvezményben. Továbbá ingyenes parkolás a mérkőzés vagy rendezvény napján a szálloda kertjében, amennyiben szobafoglalással rendelkezik az adott napra. A fenti kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze és csak a szálloda e-mail címén keresztül történő foglalás esetén érvényes. Részletek: www.hotelgloria.com

 

 

photo: http://hotel-gloria-budapest.hotel-ds.com/


Az isaszegi Zöld Sasok Étterem és Panzió nevét a Ferencvárosi Torna Club iránti rajongásuk ihlette. Családi vállalkozásuk kezdetben Zöld Sasok Sörözőként működött.  Később 2010-ben megépítették a panziójukat és hozzá az éttermüket. Vállalkozásunk már több mint húsz éve szolgálja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket. Éttermük ez idő alatt számos családi és vállalati rendezvény, esküvők, születésnapok, osztálytalálkozók, bankettek helyszínéül szolgált. Azért dolgoznak a hét minden napján, hogy vendégeik elégedetten távozzanak tőlük!

Ünnepelje Ön is életének egyik fontos eseményét nálunk! Rendelje meg rendezvényét, vagy töltsön el pár kellemes napot panziónkban és Fradi Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosként készpénzes vásárlásai végösszegéből 10% kedvezményt adunk!


 

A kedvezménykártyaként is funkcionáló Fradi szurkolói kártyával kapcsolatban, így az akár 20%-os kedvezményt nyújtó partnerünkről minden további információt megtudhatnak a www.fradikartya.hu weboldalon. 

2016. november 03.