Aktuális Utazzon olcsóbban Fradikártyával!2017. június 02.

Utazzon olcsóbban Fradikártyával!

Utazzon olcsóbban Fradikártyával!

Használja ki a Fradi Kedvezmény Kártyáját a nyári utazásaihoz!

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink utazási szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 73 partnerének 1037 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

SPORTGLOBAL TOURS

 

A nagy nevű és múltú angol utazási cég megérkezett Magyarországra, hogy nálunk is meghódítsa az utazni vágyókat. 23 millió ügyfelet utaztat világszerte évente, és célja, hogy a leglehetetlenebb álmokat is megvalósíthassa! A Sportglobal Tours már bizonyított a sportutaztatás terén, különös tekintettel fociútjainkra. Nagy létszámú csoportjaink magyar nyelvű vezetéssel együtt szurkolhatnak kedvenceiknek Európa stadionjaiban.Azt a minőséget, amit a Thomas Cook egész Európában biztosít, mostantól Magyarországon is igénybe vehetik a Sportglobal Tours közreműködésével. Cégünk hivatalos partnere a legtöbb európai sztárklubnak, valamint palettánkon megtalálható az összes nagy sportesemény, többek között Olimpia, Futball Világbajnokság, Bajnokok Ligája, Forma 1, tenisz Grand Slam stb… Sok ismert személyiség is igénybe veszi szolgáltatásainkat, ami bizonyítja munkánk minőségét. 

 

NETTRAVEL.HUIrodáikban komplex szolgáltatást nyújtanak, de felkereshetik honlapunkat is, és pár kattintással lefoglalhatja utazását, bérelhet autót, vagy foglalhat szállást, sőt köthet utasbiztosítást is.
Fel szeretnék hívni figyelmüket az idén tovább bővült, belföldi és külföldi szállás ajánlataikra, melyet munkatársaik úgy állítottak össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. Kínálatukban a falusi turizmus, wellness-, gyógy-, kastély hotelek, vízparti üdülések teljes választéka szerepel. Állandóan frissítik kínálatunkat, folyamatosan megjelentetik akcióikat, érdemes tehát felkeresni újra és újra oldalukat.Facebook oldalukon folyamatosan tájékoztatják az oldalukat kedvelőket a legjobb, legolcsóbb lehetőségekről, akciókról, utazással kapcsolatos érdekességekről, információkról. Ügyfélszolgálati irodájukban jól képzett csapat gondoskodik ügyfeleik magas szintű kiszolgálásáról. Reméljik, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetik! Utazási irodájuk a külföldi és belföldi szállásfoglalások esetén 5 % kedvezményt, repülőjegy foglalás esetén a szolgáltatási díjból 20 % kedvezményt biztosít.

 

ADRIAGATE.COM

 

Horvátország szakértője Az Adriagate.com, mint Horvátország egyik legnagyobb online beutaztató utazási irodája 2001 óta foglalkozik szállásközvetítéssel az Isztrián, a Kvarner-öbölben Dalmáciában, és Montenegróban. Központi foglalási rendszerünknek köszönhetően kb. 9000 apartman és üdülőház szerepel kínálatukban. Az online ügyintézés mellett Vodicében, Rogoznicában saját fiókirodák működnek, melyek a környékbeli szállásadókkal való kapcsolattartást és foglalást könnyítik meg. Kínálatuk nagy része lefedi a horvátországi kereskedelmi szálláshelyek kínálatának nagy részét, valamint egyéb turisztikai termékeket. Fradi szurkolók a kártya használatával az adott szállás foglalásból 9%-os kedvezményben részesülnek. A kedvezmény más akciókkal nem vonhatók össze. Rogoznicai és Vodicei foglalás esetén, a helyszínen további kedvezmények vehetők igénybe. Foglalás menete:A foglalás online módon honlapukon keresztül tehető meg. A beküldött foglalási igény a kártyaszám (Partner ID és kártyaszám) megadásával érvényesíthető. A honlapon keresztül beküldött foglalási igény ellenőrzését követően a megadott e-mail címre elküldik a kedvezménnyel csökkentett részvételi díjat (a kedvezményre jogosító kártyaszámot és ID-t az adott szállás foglalásánál a megjegyzés rovatba kell feltüntetni). Foglaláskor az előleg összege vagy euróban vagy forintban fizetendő. Forintos fizetés esetén árfolyam garanciát vállalnak! A fizetés online kártyával, banki átutalással vagy országszerte személyesen lehetséges, ami a honlapukon a foglalás menete során választható ki.

 

TAURUS REISEN UTAZÁSI IRODA

 

A Taurus Reisen Utazási Iroda 1999-ben alakult Magyarországon, melynek fő profilja Tunézia, Törökország, Egyiptom, valamint a felfedezésre váró Észak-Ciprus, és a varázslatos Horvátország mellett a tavalyi évben sikeresen debütált, Kréta, Zakynthos valamint Bulgária, és új úti célként Rodosz. Bátran kínálják Önöknek a kínálatunkban szereplő üdülőhelyeket, ahol a teljes körű szolgáltatások rendkívül kedvező, versenyképes árakkal párosulnak. Kínálatukban minden igényt kielégítő üdülések, aktív nyaralások, családi csomagok gyermekkedvezményekkel, valamint wellness- és spa kezelések szerepelnek. Kiemelik a már 2 éve sikeresen működő SunClub magyar nyelvű animátorokkal rendelkező török, egyiptomi és tunéziai szállodáikat, melyekben a szülők nyugodtan pihenhetnek, miközben szakképzett animátorok szórakoztatják gyermekeiket.Amennyiben kellemes szórakozásra és biztonságos pihenésre vágyik, szeretettel várják irodájukba, ismerje meg szolgálatkész munkatársaikat és döntsön! A 8%-os, Fradi szurkolói kártyás kedvezmény a szállásfoglalások alapárára vonatkozik.

 

ACV BALI TOURS

 

Az ACV Bali Tours 2014-ben jött létre, a Pt. Bali Dewata Abadi utazási iroda Magyarországra szakosodott tagjaként, elsősorban Indonézián belüli utazások és túraprogramok szervezésére.Fő céluk, utasaik teljes körű kiszolgálása, melynek érdekében (egyelőre Balin belüli) túráikon magyar nyelvű idegenvezető kíséri az utasokat, valamint érkezéstől indulásig magyar nyelvű asszisztencia áll rendelkezésre. Minden tőlük telhetőt megtesznek ügyfeleik elégedettségének növeléséért, a beérkezett visszajelzéseket folyamatosan beépítjük tevékenységükbe. Arra törekszenek, hogy utasaik itt töltött napjai felejthetetlenek legyenek és ez idő alatt minél többet megismerjenek ebből a csodálatos szigetből, országból.Fradi szurkolói kártyájával szállás foglalás esetén 5%, míg csomag foglalása esetén 3% kedvezményt biztosítunk! Kérjük, az ajánlatkéréssel egy időben jelezze, hogy Fradi kedvezménykártyával rendelkezik!


A kedvezmény akciós ajánlatokra nem vonatkozik!

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve jövő hét szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. 

2017. június 02.