Aktuális Utazás kedvezményesen2016. június 06.

Utazás kedvezményesen

Utazás kedvezményesen

Klubunk kedvezménykártyájának köszönhetően nem csak a mindennapok, de a nyári kikapcsolódás is akciós a Fradistáknak.
Akár Indonéziába is eljuthatnak kedvezményesen szurkolóink a már 851 elfogadóhellyel rendelkező Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően, de nem csak Ázsia, hanem Európa és Afrika is akciós lehet a Fradistáknak. 

ACV Bali Tours

Nem rég új utazási irodával bővült a Fradi Szurkolói kedvezménykártya rendszer. Az ACV Bali Tours 2014-ben jött létre, és a Pt. Bali Dewata Abadi utazási iroda Magyarországra szakosodott tagjaként, elsősorban Indonézián belüli utazásokat és túraprogramokat szervez. A különleges úti cél eléréséhez 5% kedvezményt biztosít partnerünk a Fradistáknak, akár magyar nyelvű asszisztenciával.

Taurus Reisen


Nem csak Ázsia, hanem a balkán, és Afrika is olcsóbban érhető el kedvezménykártya rendszerünknek köszönhetően. A Taurus Reisen Utazási Iroda 1999-ben alakult Magyarországon, fő profilja pedig Tunézia, Törökország, Egyiptom, Észak-Ciprus, és a varázslatos Horvátország mellett a tavalyi évben sikeresen debütált, Kréta, Zakynthos valamint Bulgária, illetve új úti célként Rodosz.A magyar animátorokkal is dolgozó iroda 8% kedvezményt biztosít szurkolóinknak. 

Evakáció

Európa szakértője az Evakáció utazási iroda, amely küldetése, hogy megfizethető és minőségi üdülést, kikapcsolódást biztosítson minden kedves vendégének. Az iroda egyre bővülő kínálatával kiváló partnere minden utazni vágyónak. Az álomutazáshoz partnerünk 5% kedvezményt biztosít a Fradistáknak.

Adriagate


Ha már Európa, Horvátország elsőrangú szakértője az Adriagate utazási iroda, mely 2001 óta foglalkozik szállásközvetítéssel. Az Isztrián, a Kvarner-öbölben Dalmáciában és Montenegróban is működő iroda közel 9000 apartmannal és üdülőházzal dolgozik, és 9% kedvezményt ad áraiból a Fradistáknak. Sőt, egy esetleges Rogoznicai vagy Vodicei foglalás esetén, a helyszínen további kedvezmények vehetők igénybe.

Nettravel

A külföldi és belföldi nyaralást is segítő Nettravel iroda szolgáltatásai közt az autóbérlés is szerepel, ráadásul rendre megújuló akciókkal várja vendégeit. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez ráadásul rögtön két irodájuk, a budapesti IV. és XVIII. kerületi kitelepültség is csatlakozott. Külföldi és belföldi szállásfoglalás esetén 5% kedvezmény illeti meg a Fradistákat partnerünknél, míg repülőjegy foglalásnál 20%!

2016. június 06.