Aktuális Ünnepi szórakozás2016. március 25.

Ünnepi szórakozás

Ünnepi szórakozás

A húsvéti ünnepnapokon is elérhetőek a Fradisták számára kedvezményes élmények és szolgáltatások.

 A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően szurkolóink számos szolgáltatáshoz kedvezményesen juthatnak hozzá, ráadásul a legszórakoztatóbb programok a húsvéti szünet napjaiban is elérhetőek. A Fradisták számára kedvezményes élményeket garantáló intézmények közül a Fővárosi Nagycirkusz, a Csodák Palotája és a Tropicarium is sok szeretettel várja vendégeit az ünnepi szabadnapok alatt.

 

Fővárosi Nagycirkusz


A több, mint száz éves tradíciókkal és kulturális hagyományokkal rendelkező cirkusz az ország legnagyobb szórakoztatói közé tartozik. 

Folyamatosan megújuló és az emberi teljesítőképesség határait feszegető műsoraival minden korosztályt ámulatba ejt. Az emberfeletti csodák világa végtelen szeretettel és mély mondanivalóval vár minden kedves érdeklődőt, köztük minden Fradistát. A Fradi Szurkolói Kártyával rendelkező látogatók maguknak és ismerőseiknek 20%-kal olcsóbban vásárolhatják meg az I. és II. kategóriájú belépőjegyeket.

 

Csodák Palotája


A 20 éves Csodák Palotája egy izgalmas és interaktív játszótér, ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig lenyűgözővé válik. A különleges show műsorokkal, 4D mozival, időszaki kiállításokkal és változatos családi programokkal is látogatói kedvében járó intézmény kiváló szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A Fradi szurkolói kártya tulajdonosok 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú, és gyermek belépőjegyek árából (maximum 2-2 fő részére).

 

Tropicarium


A „cápás állatkert” a világ minden tájáról érkező állatok sorával várja látogatóit az év minden napján. A Tropicarium lakói között egyaránt megtalálhatók a lusta aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, apró majmocskák, szabadon repkedő madarak és több ezer színes halfaj képviselői is, no meg a tengerek nehézfiúinak számító cápák. Saját kezű rája simogatás és látványos cápaetetés is megtalálható a programok közt, ráadásul a 12 méteres látványfolyosón karnyújtásnyi távolságból is megcsodálhatóak a tigris- és barnacápák. 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosok 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú felnőtt, gyermek és családi belépőjegyek árából (maximum 2 felnőtt + 2 gyerek részére).

2016. március 25.