Aktuális Ünnepi készülődés Fradikártyával2017. november 07.

Ünnepi készülődés Fradikártyával

Ünnepi készülődés Fradikártyával

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően, szurkolóink az ünnepi ajándékvásárlás során is rengeteg szolgáltatást vehetnek igénybe akciósan.

                                                                            

A Fradi Shopba már megérkezett a várva várt 2018-as asztali és fali naptár, mely egész évre szóló ajándék minden fradista háztartásba.

 

A Saxoo 28 üzlettel várja szimpatizánsainkat, akik magas minőségű, igényes stílusú termékek közül válogathatnak. A ruházati márka termékeiről egységesen elmondható, hogy az elegancia és a sportos megjelenés tökéletes összhangját képezik. 10% kedvezmény várja Önt, bolti vásárlás esetén.

 

A Football Fanshop üzleteiben széles körben válogathatnak szurkolóink európai top csapatok ajándéktárgyaiból és természetesen zöld és fehér relikviákból is. Bolti vásárlás esetén 5% kedvezményhez juthat.

 

Amennyiben élményt ajándékozna szeretteinek, kiváló választás lehet a Csodák Palotája. Az interaktív tudományos játszótér gyerekek és felnőttek számára is tartalmas és élvezetes szórakozást biztosít. Szurkolói kártyája 15% kedvezményt biztosít a belépő árából.

 

Keresse fel partnereinket és vásároljon kedvezményesen szurkolói kártyájával!

2017. november 07.