Aktuális Új partnerek2015. július 10.

Új partnerek

Új partnerek

Autószerviz, horgászbolt és söröző: immár 39 partnercég 756 elfogadóhelyén nyújt kedvezményt a Fradi Kártya!
A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően több mint 60 000 regisztrált drukkerünk vásárolhat kedvezményesen számos partnerünknél.

 

A csatlakozó cégek száma folyamatosan nő: már a Suzuki Házban, a Blonder Pubban, a Verseczki Horgászboltban és a Pólóvarázsban is kedvezményesen vásárolhat Fradi Kártyájával.

 

Suzuki Ház 1991 óta foglalkozik a japán gyártó autóival. Gépkocsivásárlás, garanciális javítások, lakatos- és fényezőüzem, valamint márkafüggetlen szerviz egy helyen. A széles kínálat pedig a kedvezményekre is jellemző: Fradi Kártyával 10%-kal kevesebbet kell fizetnie alkatrészekért, kenőanyagért, illetve munkadíjként. Még nagyobb, 20%-os árengedményt kaphatnak szurkolóink a Suzuki-gyár extra tartozékaiból és dekorációs felszereltségeiből, és ugyanilyen mértékű kedvezménnyel vehetik igénybe a Suzuki Ház Gumihotel szolgáltatását is.

 

A Budapest belvárosában található Blonder Pub is csatlakozott a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez. A vendéglő kínálatában megtalálhatók saját főzésű és vendégsörök, hazai tradicionális borok és pálinkák. A Blonder Pub rendszeresen szervez jazz esteket, de a közös meccsnézés is gyakori a sörözőben. Kártyabirtokos szurkolóink 10%-os kedvezményt kapnak éttermi fogyasztás esetén.

 

Sokak kedvelt kikapcsolódása a horgászat. A balatonlellei Verseczki Horgászbolt 8%-os kedvezményt biztosít horgászbotokra, orsóra, műcsalira és más horgászfelszerelésekre, nem vonatkozik viszont az árengedmény horgászengedélyre, akciós termékekre és élő csalira. – ő még nincs fent

 

Szintén új partnerünk a Pólóvarázs.hu, amelynek már a neve is sejtetni engedi a tevékenységét: bármilyen textilre (leginkább pólókra és sapkákra) tud a cég akár hímezni, akár nyomtatni szabadon választott mintát és/vagy szöveget, elsőosztályú minőségben.


Mindezt ráadásul a kor elvárásainak megfelelően gyorsan és egyszerűen: interneten kiválasztható a póló típusa és szintén online küldhető az egyedi kép vagy szöveg, amelyet a terméken szeretne látni a megrendelő. A polovarázs 10% kedvezményt biztosít termékeinek bruttó árából a Fradi Kártyával rendelkező szurkolóinknak.

2015. július 10.