Aktuális Újévi Akció2017. január 26.

Újévi Akció

Újévi Akció

Drukkereink a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően számos Fradi termékhez juthat hozzá, akár 60%-os kedvezménnyel.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer keretein belül jelenleg 68 partner 850 elfogadóhelyén vásárolhatnak kedvezményesen drukkereink. Ezek közül néhány üzletben, a klub saját márkás termékeit is megvehetik a Fradi Kártyával rendelkezők.

 

Még nem késő ellátogatni a Fradi Shop online felületére (shop.fradi.hu), vagy akár személyesen betérni a Groupama Arénában található boltba, mert az Újévi Akció keretein belül számos olyan termék megtalálható, ami minden Fradista drukker igényét kielégítheti.

 

A Nike csapat piquet pólói most minden színben fél áron kapható, de ha valaki a női nemnek szeretne kedveskedni, akkor a Fradi by Saxoo női termékeihez is 40-50%-al olcsóbban juthat hozzá. A  télikabáttól kezdve a férfi ingeken keresztül, de akár már most beszerezheti a nyári rövidnadrágját is akciósan.

 

A Saxoo London ruhaüzlet 28 elfogadóhellyel várja szurkolóinkat országszerte. Budapesten szinte az összes nagyobb plázában megtalálható, illetve a nagyobb megyeszékhelyek plázáinak Saxoo London üzleteiben is kaphatóak a Fradi by Saxoo kollekció darabjai.

 

A Football Fanshop kilenc fővárosi üzletében szintén kaphatók Fradi-termékek. A cég boltjait szurkolóink az Aréna Plázában, az Árkádban, a Mammutban, West Endben, a Köki Terminálban az Allee-ban, a Camponában és a Pólus Centerben találhatják meg.

 

A Fradi-borok és Fradi-pezsgők a Veritas Borkereskedés két üzletében: a Szőlőkert közben, valamint a Dohány utcában megvásárolhatóak.

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon.

2017. január 26.