Aktuális Új elfogadóhelyek2015. május 14.

Új elfogadóhelyek

Új elfogadóhelyek


Folyamatosan bővül a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partneri köre: szurkolóink már színházjegyet is vehetnek kedvezményes áron.

 

 

Újabb 20 elfogadóhely: a Fradi Kártya tulajdonosai további üzletekben kapnak kedvezményeket, de új éttermek és az első színház is csatlakozott a partnerekhez.

 

A Dockyard üzletek Budapesten 6, országszerte összesen 14 új elfogadóhelyet kínálnak. Az innovatív és fiatalos Columbia, a közkedvelt színes O'Neill, a formabontó Desigual, a skandináv stílusú Helly Hansen, a vitorlás életérzést közvetítő TBS vagy éppen a boardsportos gyökerekkel rendelkező, fiatalos Fundango ruházat kiterjedt választékát  mind egy helyen,  a Dockyard üzleteiben találják meg. A Dockyardhoz tartozik a Westendben a Columbia és az O’Neill márkaüzlet, valamint a balatonfüredi Helly Hansen márkabolt is.

 

A Fradi Kártya tulajdonosai 5% állandó kedvezményt kapnak a Dockyard-hálózat üzleteiben, amelyet 30%-os akcióig érvényesíthetnek minden termékre.

 

A Stylebolt.hu és a Biq.hu közös üzlethelyiségében is kedvezményekben részesülhet minden Fradi Kártya-tulajdonos. A Tűzoltó utcai kereskedés nem csupán Apple termékeket és prémium kiegészítőket kínál, hanem megtalálható benne olyan sport- és szabadidő-ruházati márka is, mint a The North Face és az Oakley. A Fradi Kártyával 10%-os kedvezmény jár, kivéve az akciós Apple termékek esetét, amelyre a minden vásárlóra vonatkozó kedvezményen kívül további 1%-os árengedményt kapnak szurkolóink.

 

A Horfer Serleg érmeket, kupákat, plaketteket és üvegdíjakat kínál. Emellett textíliákkal, sportruházattal is foglalkozik az üzlet, magyar alapanyagokból, magyar munkaerővel. A Fradi Kártya-birtokosok 10% kedvezményt kapnak a kereskedésben.

 

A IX. kerületi Bokréta Sarok Virágüzlet is kedvezménnyel várja a kártyatulajdonosokat, akik a családi hangulatú ferencvárosi virágboltban 10%-os árengedmény kapnak, bármilyen alkalomra is vásárolnak virágot.

 

Újdonság! Mostantól színházjegyet is olcsóbban vehet Fradi Kártyájával. A Kálvária téri Turay Ida Színházban a 9%-os kedvezmény helyszíni jegy- és bérletvásárlás esetén vehető igénybe. A 315 nézőt befogadni képes teátrum a 2014/2015-ös évadtól kívül-belül felújítva, igazi közönségváró előadásokkal várja a színházlátogatókat.

 

A gödöllői Pizza Max Caffe is csatlakozott partneri körünkhöz. Az étterem széles italkínálatából és kiváló ételeiből 10%-os kedvezményt igénybe véve válogathatnak kártyatulajdonosaink.

 

Már a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer indulása óta partnerünk a Burger King. A gyorsétteremlánc új, nyíregyházi éttermében is igénybe vehető a kártya biztosította kedvezmény.

2015. május 14.