Aktuális Újabb kedvezmény2017. október 30.

Újabb kedvezmény

Újabb kedvezmény

Folyamatosan bővül a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer. Már 75 partner és 1037 elfogadóhely kínál különböző mértékű akciókat, változatos termékcsoportokban a Fradi szimpatizánsoknak.

A rendszer legújabb partnere a Világjáró Utazási Magazin kiadója, amely 10 % kedvezményt ad szurkolói kártyásainknak a kiadvány online rendelése és előfizetése esetén. A negyedévente megjelenő lap 2001 óta Magyarország legszínesebb utazási magazinja. A hazai alapítású vállalkozás 2 egyedülálló magazinján, weboldalán és facebook oldalán keresztül ad tippeket és folyamatos tájékoztatást az utazás megszállottjainak, már 16 éve. 

Valódi élményékre épülő beszámolókat, riportokat, utazási-szolgáltatási teszteket és programajánlókat oszt meg olvasóival, mindezt páratlanul gazdag, minőségi képanyag mellett.

A kéthavonta megjelenő Utazási Magazin és negyedévente jelentkező First Class életmód magazin legújabb és korábbi példányai, illetve a rájuk vonatkozó előfizetési és ajándékozási lehetőségek beszerezhetőek a Világjáró szerkesztőségében vagy webshopjában. 

A magazinok online rendelése és előfizetése esetén vehetik igénybe szurkolóink a 10% kedvezményt a www.vjm.hu weboldalon.

2017. október 30.