Aktuális Újabb csatlakozók2015. október 01.

Újabb csatlakozók

Újabb csatlakozók

A Ferencváros Szurkolói Kedvezménykártya Rendszere egyre népszerűbb, hiszen fél év alatt 48 partner és 763 elfogadóhely csatlakozott a Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez, amelyen keresztül Ön népszerűsítheti cégét, szolgáltatásait, miközben  támogatja az ország legnépszerűbb, legtöbb szurkolóval rendelkező klubját, a Ferencvárost!

 

A rendszerhez újabb három partner csatlakozott, őket mutatjuk be:

 

- A Loyal Munkaruházat budapesti üzleteiben a munkaruhák és egyéb védőfelszerelések taljes palettáját, az egyszerűtől a speciálisig megtalálják az érdeklődők. Legyen szó lábbeliről, sisakról, szemüvegről, vagy kesztyűről, mindenféle és fajta termék megtalálható, ráadásul a vásárláshoz nem kell személyesen felkeresni a boltot, hiszen a cég webshopjából online rendelhetőek meg a termékek. Akik mégis jobban bíznak a személyes szemrevételezésben, azok a fővárosban a cég két üzlete közül választhatnak: az Újpesten található boltról további részletek ITT, a Budán élők számára pedig a XI. kerületben található üzletről ITT. Azért is érdemes munkaruha és védőfelszerelés után érdeklődőnek a Loyal Munkaruházat termékei közül választani, mert a cég a Szurkolói Kedvezménykártya (amely megegyezik a szurkolói kártyával!) tulajdonosainak 10 % kedvezményt biztosít bolti vásárlás esetén!

 

- Ha a munka után még maradt energiánk, akkor kapóra jöhet egy jó edzőterem, pláne, ha a III. kerület esik útba, hiszen a Szépvölgyi út elején található Arnold Gym 10 % kedvezményt biztosít a Fradi Szurkolói Kártya birtokosainak a konditerem, a squash pályák és a csoportos aerobic órák díjából! További tudnivalók az Arnold Gym-ről ITT.

 

- Amennyiben szorgos munkával sikerült némi pénzt spórolnunk és a rendszeres edzőterembe járás után már a külsőnket is bátran vállaljuk a tengerparton, akkor semmi akadálya annak, hogy a jól megérdemelt vakációnkat egy egzotikus helyen töltsük el. Legyen mondjuk…. Bali! A mesés szépségű szigetre 5% kedvezménnyel repíti el a Kedvezménykártya tulajdonosait az ACV Bali Tours, amely a helyszínen magyar nyelvű idegenvezetőkkel várja a pihenni vágyókat. További részletek ITT.

2015. október 01.