Aktuális Triatlonozz Fradikártyával!2016. december 14.

Triatlonozz Fradikártyával!

Triatlonozz Fradikártyával!

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink triatlonnal kapcsolatos szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 68 partnerének 844 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

Hadd mutassuk be legújabb partnerünket.

 

TRI-SHOP

 

2007-ben családi vállalkozásként indult a triatlon egyik vidéki központjában, Tiszaújvárosban. Sportos környezetben - nem mellesleg a családjukban - jelentkező igény hozta létre a céget.  A triatlon egy sor speciális felszerelést igényel, amit beszerezni abban az időben egyesével is nehéz, nemhogy egyben, egy helyen.

 

Első üzletüket Tiszaújvárosban nyitották, ami jelenleg is működik, és kiszolgálja a környékbeli triatlonistákat, futókat. Magyarországi versenyeken, expókon folyamatosan jelen vannak, személyes kapcsolatuk van a versenyzőkkel, egyesületekkel, utánpótlás versenyzőkkel, akik kifejezetten keresik náluk a speciális "kütyüket". Céluk és talán "titkuk" is a személyes, bizalmi viszony fenntartása vásárlóikkal.

 

2016-ban nyitották meg budapesti üzletüket TRI-SHOP néven, ami párhuzamosan működő webshopuk neve is http://tri-shop.hu/. Az üzletnyitással lehetőség nyílt, termékeik közvetlen elérésére a fővárosban is mindenki számára.

 

A Tri-Shop természetesen triatlon szakboltnak tartja magát. Cáluk, hogy egy "betévedő" kezdő triatlonista, egy "kezdő csomaggal" tudjon távozni, de akár egy profi is hozzájusson a világ legjobb/vezető versenymez márkájához, neoprénjéhez vagy carbon kerékpáros cipőjéhez. A versenyfelszerelések mellett az edzésekre kiemelt figyelmet szentelnek: akár úszóedzésen használható felszerelés csomag is összeállítható a bójától, deszkán, tenyérellenálláson, drag-shorton, úszószemüvegen és egyéb speciális kellékeken át az úszóruháig. A vizes sportokban az általuk importált ZEROD márka mellett, a Zoggs és a TYR a kedvencük. Minden triatlonista egyben futó is, ezért a futók kiszolgálására is felkészültek. Többféle funkciójú, márkájú cipőt és ruházatot tartanak (terep, aszfalt, verseny /Saucony, Nike, Brooks,...), de a már említett minőség mellet a kedvező árakban tudnak leginkább extrát nyújtani. Sok gyermek versenyzőnek vásárolnak a TRI-SHOP-ban, érzik is, hogy a szülőknek ez is egy lényeges szempont.

 

Az üzletük "levegőjéhez hozzátartozik a kerékpár jelenléte is. a TRI-SHOP a TREK bringák elkötelezettjei vagyunk, beszerezhetőek nálunk is, de alapvetően a véleményük "kerékpárt a kerékpárboltból". A Spiuk és Bontrager sisakjai, cipői, ruházata a prémiumtól a kezdő kategóriáig megtalálható, továbbá egyéb kiegészítőket -apró, de fontos "holmikat" (könyöklő, patron, carbon kerekek, gumik, stoplik).

 

Mivel a vállalkozás családi alapokon nyugszik, ahol mindannyian felhasználók is (Lehmann testvérek válogatott versenyzők, Lehmann Tibor korábbi profi triatlonista, edző ..), csak olyan terméket tartanak, amit ők magunk is használnak, vagy kipróbáltak. Csak egy példa: a táplálék kiegészítők végtelen palettájából összetétel és tapasztalatok alapján kiválasztották azokat, amiket a legjobbnak tartottak, és ajánlanak is : Ethic Sport, Power Bar, Squeezy. Szintén családi indíttatásból fakad, hogy már az élsport és amatőr sport kiszolgálása előtt a gyermek és utánpótlás igényeit próbálták követni. Tudják milyen az, amikor nehéz egy versenycipőt beszerezni, milyen fontos a kisméretű szemüveg, a mérethelyes kerékpár, esetleg egy gyermeknek is kellhet neoprén. Ezeket, és sok más terméket megtalál náluk a 6-16 éves korosztály.

 

Amiben teljesen egyediek, az a triatlon versenymezek és neoprének piacán jelen lévő francia ZEROD márka importálása és forgalmazása. A márka a világ négy vezető triatlonos ruházata között van, folyamatosan fejleszt, és a fejlesztésekkel egy időben megjelenik náluk - így a budapesti üzletben is, ahol jelentős készlet áll rendelkezésre.

 

Weboldal: http://tri-shop.hu/

2016. december 14.