Aktuális Töltődj fel Fradizmussal!2015. május 29.

Töltődj fel Fradizmussal!

Töltődj fel Fradizmussal!


Váltsd ki a MOL-Fradi Szurkolói Green kártyát, tankolj olcsóbban és vedd igénybe a további kedvezményeket!Csak néhány kattintás választja el szurkolóinkat attól, hogy olcsóbban tankolhassanak. A MOL is tagja a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerének, a két cég közös együttműködéséből pedig drukkereink is profitálhatnak.


Váltsa ki a MOL-Fradi Szurkolói Green kártyát, és használja ki ennek minden előnyét. Többek között 7 Ft/liter engedménnyel vásárolhat a 95-ös benzin és a normál gázolaj árából, valamint 10 %-os kedvezménnyel használhatja a gépi mosóprogramokat.


Fontos információ, hogy a kedvezményeket kizárólag a Green törzskutakon tudja igénybe venni. A Green törzskutak listáját ezen a linken, vagy oldalunk keresőjében a MOL Magyarország partnert kiválasztva találja.


A kártya online kiváltása nagyon egyszerű és ingyenes. Néhány kattintással tehát hozzá is juthat a kedvezményekhez. Kattintson IDE, kövesse alábbi útmutatónkat és töltődjön fel Fradizmussal!


1. lépés: Válassza ki a Fradi csapatát, fogadja el az ÁSZF-et, majd kattintson a MEHET gombra.


2. lépés: Írja be a nevét, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot. A lap alján írja be a szurkolói kártyájának bal alsó sarkában található számsort. Végül adja meg PIN kódját, amennyiben nem rendelkezik önálló kóddal, akkor születési hónapját és napját írja ide (pl.: 0526).


3. lépés: Adja meg a kért adatokat (lakcím, telefonszám, email cím), majd kattintson a MEHET gombra!


4. lépés: Adja meg, hogy postai úton vagy személyesen kívánja átvenni kártyáját.


5. lépés: Ha szeretne Virtuális Kártya Központ szolgáltatást igényelni, kattintson a rubrikába. Ha nem kéri a szolgáltatást, kattintson egyből a MEHET gombra!


6. lépés: Írja be a kérdésre a választ, majd kattintson a MEHET gombra.


KÉSZ!


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártyáról, a közel ezer elfogadóhelyről oldalunkon talál részletes, folyamatosan frissülő információkat.

 

Amennyiben még nincs szurkolói kártyája, akkor ennek kiváltásáról ezen a linken tájékozódjon.

2015. május 29.