Aktuális Több mint 1000 helyen 2017. június 29.

Több mint 1000 helyen

Több mint 1000 helyen

Egyre nő azoknak az elfogadóhelyeknek a száma országszerte, ahol drukkereink szurkolói kártyájuk felmutatásával kedvezményesen vásárolhatnak.

 

Két év eltelte után is tovább szélesedik a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partneri köre, ugyanis újonnan csatlakozó partnereinknek köszönhetően országszerte már 1000 elfogadóhelyen jár kedvezmény a fradistáknak.

 

A Diagnoptika (http://diagnoptika.hu) szaküzletet működtető Binoculus Kft., 2008-ban, egy szemész szakorvos, egy ortopéd szakorvos és egy mester látszerész összefogásából alakult.

 

Üzletük magánorvosi rendelőiben Dr. Szentkirályi Béla (szemész szakorvos, gyermekszemész, kontaktológus, refraktív sebész) és Dr. Elek Emil (ortopéd szakorvos, gerincgyógyász) folytat orvosi tevékenységet. Szolgáltatásaikat a mozgásszervi betegségek szélesebb körű ellátása céljából gyógytorna és gyógymasszázs lehetőségével is kibővítették.

 

Optikájukban elérhető áron, minőségi termékeket forgalmaznak, a család minden tagja számára.

 

Céljuk, hogy nagy szakmai tapasztalattal, ügyfél centrikus kiszolgálással, megfizethető árakkal álljanak ügyfeleik rendelkezésére.


Szemészet


A szemészeti rendelést Dr. Szentkirályi Béla főorvos végzi, aki 24 éves szakmai tapasztalattal, és egy rendkívül korszerűen felszerelt magánrendelővel rendelkezik. A rendelő magában foglal egy ugyancsak korszerű optikai műhelyt is, melynek köszönhetően rendkívül hamar készülnek el a kor követelményeinek megfelelően magas technikai színvonalú, egyénre szabott szemüvegek, illetve minden ízlést kielégítő kerekválasztékkal állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. -                szemüvegkészítés azonnal -      lézeres szemműtét -     zöldhályog lézeres kezelése - keratokónusz kezelése -                kontaktlencse vizsgálat és forgalmazás.

 

Ortopédia, gerincgyógyászat


Az ortopédiai rendelést Dr. Elek Emil főorvos végzi. Ambulanciánk mind az akut, mind az idült gerincfájdalmak, illetve egyéb ízületi problémák kivizsgálására és kezelésére szakosodott. Készséggel vállaljuk olyan betegek ellátását is, akik hosszabb ideje fennálló panaszaik tisztázásának, kezelésének végére szeretnének járni.

 

Gyógytestnevelés, masszázs


Gyógytestnevelőnk Kristóf Károly gyógytornász. 22 év gyermek és felnőtt gyógyításában megszerzett tapasztalat birtokában foglalkozom tanácsadással a Mckenzie gyógytorna,a hagyományos gyógytorna, a gyermek gyógytorna, egyéni masszázs és az irodai masszázs mellett. Mindezek mellett fizikoterápiával várom az ízületi-, izom-, gerincproblémával küszködő betegeket. Alapos vizsgálatot követően személyre szabott komplex terápiával állok rendelkezésükre.

 

A Fradi szurkolói kártya felmutatásával 10% kedvezményt biztosít, komplett szemüveg készíttetése esetén a teljes szemüveg árából. Ortopédia-és gerinc gyógyászat illetve gyógytestnevelés és masszázs árából.

 

Horváth Vet Állatgyógyászati Bt. (www.drhorvathdavid.hu)


Kellemes környezetben, a belső- és a középső-Ferencvárosban, valamint Csepel központjában, mindenhonnan jól megközelíthető helyeken, európai színvonalon (digitális röntgen, ultrahang, EKG, lágyszöveti- és csontműtő, laborvizsgálatok, állatgyógyszerek, állatfelszerelések és állattápok, stb.) várjuk Önöket kedvenceikkel együtt állatorvosi rendelőinkben és állatkozmetikánkban!

 

Elérhetőség és nyitvatartás: Knézich állatorvosi rendelő, 1092 Budapest, Knézich utca 4. Rendelési idő: H-P: 17-19 óra, Szo: 10-12 óra

 

Középső-Ferencvárosi állatorvosi rendelő, 1096 Budapest, Telepy utca 23. Rendelési idő: H, Sze-P: 10-12 óra és 16-19 óra, K: 16-19 óra, Szo: 10-12 óra

 

Csepel központi állatorvosi rendelő és állatkozmetika 1212 Budapest, Táncsics Mihály utca 33. (Vermes Miklós utca sarok) Rendelési idő: H-P: 9-13 óra és 16-19 óra, Szo: 10-12 óra

 

A szurkolói kártya itt 10%-os kedvezményt ér az állatorvosi oltások árából, illetve 15% EXTRA KEDVEZMÉNY, műtétek és egyéb beavatkozások árából.

 

Monostori Erőd Nonprofit Kft. (http://www.erod.hu/erodrendszer/monostori-erod)


A Monostori erőd – Közép-Európa legnagyobb újkori erődje – 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szereplő, klasszicista stílusú hadtörténeti műemlék lenyűgöző látványt nyújt hatalmas, precízen faragott kövekből épített falaival, a védműveket borító 3-4 méter vastag földtakarójával és több kilométer hosszú földalatti folyosórendszerével (kazamata-hálózatával).

 

A láthatatlan erőd


A hagyományos és interaktív elemekből összeállított tárlat első termeiben az Erőd tüzérségi rendszeréről kap információt a látogató, a belső kazamatában pedig egy monarchia-kori katona hétköznapjaiba élheti bele magát egy kalandjáték keretében. Néhol a külső kazamatában is feltűnik egy-egy védő, vagy az ellenség jelenlétének érzetét felkeltő elem, az egyébként különleges fényhatások élményének fokozására.

Lőoktató terem

A kisebb, Keleti bástyából az első világháborút követően a magyar honvédség lőoktató termet alakított ki. Itt oktatták a tisztek – a falakra festett katonai ábrák segítségével – a helyes célzásra és a fegyver karbantartására a katonákat. A kizárólag tárlatvezetéssel látogatható terem kora, ritkasága és különleges falfestményei miatt Európában is egyedülálló. „Várak, erődök, vitézek” – hadtörténeti kiállítás A kiállítás három terme Komárom és a fegyverkezés történetét mutatja be a 16. századtól a második világháborúig. A múzeumban látható a Dunai bástya makettje is, amelyen megfigyelhető az újkori erődök építészeti stílusának számos sajátossága. „Duna, hajók, mesterségek” – állandó kiállítás Duna-menti mesterségek bemutatásán keresztül Komárom virágkorából kapnak ízelítőt a Dunai Bástyába érkezők.

 

Szolgáltatások:


•             Erődtúra egyéni látogatóknak és csoportoknak

•             Erőd- és terembérlet fesztiválokhoz, rendezvényekhez, konferenciákhoz

•             Turisztikai csomagok, egy vagy több napos kirándulások, céges csapatépítések szervezése

•             Kávézó

  • Ajándékbolt

 

Rendezvények és ünnepnapok esetén a nyitva tartás a szokásostól eltérő lehet. Rendezvények esetén a meghirdetett belépőjegy árak érvényesek, ilyenkor a kedvezménykártyát igénybe venni nem áll módukban a kártyatulajdonosoknak! Erről az erőd honlapján tájékoztatjuk kedves látogatóinkat.

 

A kártyatulajdonosoknak 20% kedvezményt biztosít a felnőtt tárlatvezetés jegy árából és 15% extra kedvezményt biztosít a családi tárlatvezetés jegy árából.

2017. június 29.