Aktuális Tankoljon olcsóbban a MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyával.2017. március 07.

Tankoljon olcsóbban a MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyával.

Tankoljon olcsóbban a MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyával.

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 70 partnerének 853 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer széles partneri köréből a MOL az egyetlen, amelynél nem a FRADI Szurkolói Kártya szolgál az akció érvényesítésére. A MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyát azonban szurkolói kártya tulajdonosaink ingyenesen igényelhetik. 

 
A korábbinál is jobban megéri kiváltani az ingyenesen beszerezhető MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyát. Magyarország legnagyobb töltőállomás-hálózata, a MOL autópályás kútjainál ugyanis mostantól még olcsóbban tankolhat a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően. 
 
 
A MOL-FRADI Szurkolói Green Kártya előre feltölthető, névre szóló, PIN-kóddal ellátott, biztonságos üzemanyagkártya. Az autópályás MOL töltőállomásokon MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyával literenként 15 forint, míg a további kutakon 7 forint/liter kedvezményben részesülhet.
 
 
Hazai mérkőzésnapokon, hostesseink segítenek Önnek kiváltani a MOL-FRADI Szurkolói Green kártyájukat, vagy ezen a linken Ön is kitudja váltani ingyenesen. 
 
 
A MOL töltőállomások listáját, ezen a linken találja.
 
 
A MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyáról, illetve a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve jövő hét szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. További mérkőzésnapi programjainkról ITT tájékozódhat, míg belépőt ITT vásárolhat az Haladás elleni mérkőzésre.. 

 

2017. március 07.