Aktuális TARTSA KARBAN AUTÓJÁT FRADIKÁRTYÁVAL!2017. október 06.

TARTSA KARBAN AUTÓJÁT FRADIKÁRTYÁVAL!

TARTSA KARBAN AUTÓJÁT FRADIKÁRTYÁVAL!

TARTSA KARBAN AUTÓJÁT FRADIKÁRTYÁVAL!

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink autó karbantartási- és szervizelési szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1036 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

Ne bízza a véletlenre autója karbantartását. A Fradikártyának köszönhetően a szurkolók számos kedvezmény, illetve szolgáltatás közül választhatnak, ezért szeretnénk Önöknek bemutatni, kihez fordulhatnak segítségül, ha autójukban problémát észlelnek, vagy csak egyszerűen át szeretnék nézetni azt.

 

Suzuki & Honda Szabó Csepel


A Suzuki & Honda Szabó Csepel 1996-ban hivatalosan elsők között Honda márkakereskedésként és márkaszervizként kezdte meg működését. Fő profiluk Suzuki gépkocsi, csónakmotor és csónaktest forgalmazás. Továbbá Honda és Suzuki gépkocsik megbízható, korrekt és szakszerű márkaszervizeként tevékenykedik komoly szakmai tapasztalattal rendelkező, országos szinten is elismert szakemberekkel.

 

A Fradi szurkolói kártyások a következő kedvezményekben részesülnek:

 

10% munkadíj kedvezmény, 10% kedvezmény a Suzuki gyári alkatrészekből, tartozékokból és kenőanyagokból, 10% kedvezmény a Honda gyári alkatrészekből, tartozékokból és kenőanyagokból.


Suzuki ház


A Suzuki ház neve Hungarocar 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., de a vásárlók és a szakma által is közismert nevünk Suzuki Ház. 1991-től, mint márkakereskedők foglalkoznak Suzuki személygépkocsikkal. Magyarországon elsőként kezdték az értékesítést, és e téren tapasztalataikat több, mint 20 éve öregbítik. Évente a Suzuki Házban autót vásárlók, és ezen kívül az egyéb szolgáltatásaikat- szervizelést, lakatosmunkákat- igénybe vevők száma több ezer ügyfelet tesz ki. Ezen szám évről-évre tovább növekszik az állandóan fejlődő minőségi szolgáltatás biztosításának és az ügyfélbarát szemléletmódnak köszönhetően.

 

A Fradi szurkolói kártyások a következő kedvezményekben részesülnek:

 

10 % munkadíj kedvezmény, 10 % kedvezmény az alkatrészekből és kenőanyagokból, 20 % kedvezmény a Suzuki gyári extra tartozékokból és dekorációs felszereltségekből, 20 % kedvezmény a téli gumi tárolásából (Gumihotel).


Cromax


A Cromax autóalkatrész forgalmazónál országszerte 11 üzletben vásárolhatnak az autósok. A budapesti 450 nm-es nagy autószervizük a következőket vállalja: Garanciális időn belüli általános szervizt és karbantartást, műszaki vizsgáztatás, fékhatásmérést és a fődarabok javítását, pl.: motor-és váltó javítások, szélvédőcsere, autóvillamosság.

 

A Fradi szurkolói kártyások a következő kedvezményekben részesülnek:

 

Gyári alkatrész vásárlása esetén a 15%-os kedvezmény kizárólag bolti vásárlás esetén vehetők igénybe. Nem gyári alkatrész vásárlása esetén a 30%-os kedvezmény is kizárólag bolti vásárlás esetén vehetők igénybe.

 

Fiat Nero


A Fiat Nero üzletágainak felépítése lehetővé teszi, hogy mindent egy helyen, rövid határidővel és szakértő kollégák közreműködésével intézzenek – bízva az ön megelégedésében. Rengeteg szolgáltatás közül választhat, ha éppen segítségre van szüksége, többek között új-és használt gépjármű értékesítés, helyszíni biztosításkötés. 2013 óta Jeep márkaszerviz-hálózatának is tagjai, emellett felépített csereautó parkkal, bérautó parkkal, alkatrész raktárral és autókozmetikával rendelkeznek. Mindenki ajánljuk a Fiat Nero mindenre kiterjedő szolgáltatásait.

 

A Fradi szurkolói kártyás ügyfelek a következő kedvezményekben részesülnek:

 

20% kedvezmény a kenőanyag, alkatrész és munkadíjból. Fiat 500x gyári tartozékok és dekorációs készletekből 20% kedvezmény. Klíma tisztítás: 9900 Ft egységáras, esetlegesen szükséges alkatrészek árából 20% kedvezmény.


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve meccsnapokon, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál.

2017. október 06.