Aktuális Szórakozási lehetőségek Fradikártyával2017. október 06.

Szórakozási lehetőségek Fradikártyával

Szórakozási lehetőségek Fradikártyával

Szórakozási lehetőségek Fradikártyával


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink szórakozási lehetőségeket is kedvezményesen vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1036 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

NÉZD MEG, MIT TUD A TUDOMÁNY!


Szórakozás minden korosztálynak immár két helyszínen Budatétényben, a Camponában és Óbudán, a Buda Entertainment & Gastro Szórakoztatóközpontban!

 

HA KELL EGY HELY, AMI… kíváncsivá tesz és kielégíti a kíváncsiságodat, segít megérteni a természet jelenségeit, segít élővé tenni azt, ami az iskolában csak elmélet volt és minden nap látogatható.

 

HA KELL EGY HELY, AHOL... a család minden tagja játszhat, olyan szórakozásban van részed, ami tudásként beépíthető az életedbe, elmagyarázzák azt, amit nem értesz,minden látogatáskor új kísérletbemutatót láthatsz.

 

HA KELL EGY HELY, AMIRŐL… eszedbe jut a helyes válasz, ha egy természeti jelenségről kérdeznek, később is sokat beszélgethetsz azokkal, akikkel közös élményben volt részetek, akkor a Csodák Palotája a legjobb választás.

 

A Csopa Campona Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely 20 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa Campona egész napos programot kínál, hiszen több mint 100- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben, napi 4 izgalmas előadás és kísérletbemutató, látványos 4D élményvetítések, időszaki kiállítások és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Campona nem csupán remek hétvégi programot és kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is!

 

Az óbudai Csopa Playbarban, a megszokott színvonalon, ám vadonatúj attrakciókkal, három önálló kiállítással (Newton Kiállítás, Illúzió Kiállítás, Születés Kiállítás) jól felszerelt Richter Gedeon Laborral, Szabaduló Szobákkal, Előadó- és Rendezvényteremmel, valamint Magyarországon egyedülálló Körmozival várják a tanulni és szórakozni vágyókat! A Csopa Playbar olyan fiatalos és trendi élményközpont, ahol az igényes szórakozásra és időtöltésre nyitott fiatalok, játékos felnőttek változatos programokat találnak maguknak.

 

Játssz, szórakozz, randizz, tölts el néhány felhőtlen órát a CSOPÁBAN!


…ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig érthetővé válik...

 

A kedvezménykártyaként is funkcionáló Fradi szurkolói kártyával érkező szurkolóink 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú és gyermek belépőjegyek árából (max. 2-2 fő részére). További információt a www.fradikartya.hu illetve a http://www.csopa.hu weboldalon talál.

 

Turay Ida Színház


A Turay Ida Színház 14 év vándorszínházi lét után, állandó otthonra lelt. A kőszínház épülete Budapesten, a Józsefváros központjában, az újonnan átalakított Kálvária téren található. A 300 nézőt befogadni képes teátrum a 2014/2015-ös évadtól kívül-belül felújítva, igazi közönségváró előadásokkal, ősbemutatóval nyitja meg a színházi évadot és a következő 14 évet….

 

A Turay Ida Színtársulat magánszínház, amelynek alapítása Darvasi Ilona nevéhez fűződik. A társulat a színház megalakulását az első bemutatótól számítja, a Lili bárónő című operettet 2000. november 11-én mutatták be Pápán.

 

Hét évvel később, az alapító – igazgató a színház ügyvezetését Darvasi Cecíliának adja át. A társulat tevékenysége nevezhető hiánypótlásnak, hiszen amióta megszűnt a Déryné Színház, igen kevés társulat „mozdul ki” vidékre. Ezeknek az előadásoknak a költsége ugyanis általában meghaladja egy vidéki kultúrház anyagi lehetőségeit. Ezt az ellentmondást igyekezett és igyekszik ma is feloldani a Turay Ida Színház gazdasági modellje, amely nonprofit vállalkozásként célul tűzte ki a vidéki, színházat szertő közönség igényes szórakoztatását. A teátrum vezetése fontosnak tartja, hogy a közönség ismert és elismert színdarabokban láthassa azokat a művészeket, akik ma is a budapesti színházi élet meghatározó egyéniségei, egyúttal alkotási lehetőséget is biztosítson azon művészek számára, akik megbecsült életpályájuk szakaszán, kevesebb lehetőséghez jutva mégis szeretnék megtartani a számukra elengedhetetlen kapcsolatot a közönséggel.

 

A színház, híven a névadó, Turay Ida hagyományos, szórakoztató színjátszási technikájához, gyakran állít színpadra régi filmeket, olyanokat is, amelyekben Turay Ida játszott. Ezzel állítva emléket a névadónak és vállalva azt a filozófiát, amely szerint a szórakoztató színjátszás legalább annyi színészi munkát kíván – ha nem többet – mint amennyi átélést egy komoly műfajú darabban illik nyújtani.

 

A színtársulat színvonalas, szórakoztató előadásai továbbra is eljutnak az ország szinte minden tájára, függetlenül attól, hogy az említett 2014/2015-ös évadtól állandó kőszínházban játszik Budapesten a teátrum. A kultúra széleskörű terjesztése így a továbbiakban is feladata marad a társulatnak, amelyben ismert és szakmailag elismert színészek és rendezők dolgoznak. A szórakoztató, ám igényes darabok kiválasztásában a társulat tagjai is gyakran kiveszik a részüket, akik játékukat estéről-estére missziónak tekintik a Turay Ida Színházban.

 

Ahogy Benkő Péter színművész nyilatkozta egy interjúban: “A mi színházunk a közönségért színház. A Társulat önerőből tartja el magát. Nincsenek sztárgázsik, de van hála és elismerés. Sokszor ez többet ér, mint bármi más.”

 

A kedvezménykártyaként is funkcionáló Fradi szurkolói kártyával rendelkező szurkolóink 9% kedvezményre jogosultak helyszíni jegy- és bérletvásárlás esetén. További információt a www.fradikartya.hu illetve a www.turayidaszinhaz.hu weboldalon talál.

2017. október 06.