Aktuális Színesedik a mezőny2015. június 17.

Színesedik a mezőny

Színesedik a mezőny

Folyamatosan bővül azon elfogadóhelyek köre, ahol a Fradi kártya felmutatásával kedvezményben részesülhetnek szurkolóink.

 Új csatlakozóinkkal már 35 partnernél és 752 elfogadóhelyen használhatjuk kedvezménykártyaként a Fradi Szurkolói Kártyát. Ezúttal utazási és élelmezési szakcég, valamint kalandpark is csatlakozott!

 

Mindig érdemes, de immár kedvezményes is kilátogatni a Budapest belvárosában található Orczy Kalandparkba, ahol izgalmas és emlékezetes napot tölthetnek el szurkolóink egyedi, erdei környezetben. A különleges kikapcsolódást nyújtó kalandparkban 10%-os árengedmény illeti a Fradi kártyával rendelkezőket.

 

Újszerű lehetőségekkel bővült a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer a Nettravel.hu utazási iroda révén is, hiszen a cég kínálatában külföldi és belföldi utazás, falusi turizmus, wellness- és kastély hotelek, valamint vízparti üdülések is szerepelnek. Belföldi és külföldi szállásfoglalások esetén partnerünk 5%-os kedvezményt biztosít, repülőjegy foglalása esetén a szolgáltatási díjból pedig 20% kedvezményt biztosít Fradista ügyfeleinek.

 

Hétfőtől pedig szabad a vásár szurkolóinknak a Lurdy Házban működő Reál Prémium áruházban: a helyben sült pékáruval, friss zöldség-gyümölcs kínálattal, állandó salátabárral és frissen sült, valamint grillezett húsokkal kedveskedő Reál Prémium üzletben állandó 5%-os kedvezményes vásárlásra jogosítja fel tulajdonosát a Fradi szurkolói kártya.

2015. június 17.