Aktuális Szervizeld készüléked Fradikártyával!2016. október 05.

Szervizeld készüléked Fradikártyával!

Szervizeld készüléked Fradikártyával!

A Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosok figyelmét, ezúttal olyan elektronikai üzletekre, szervizekre hívjuk fel, amelyekben jelentős kedvezményekhez juthatnak kártyájuk felmutatása esetén.


 

Mint tudjuk, a Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos, hanem számos akciót rejt magában a szurkolóink számára, rendkívül változatos termékcsoportokban. Már  63 partnernél és 845 elfogadóhelyen elérhető, amely a jövőben folyamatosan bővülni fog.

 

 

Ha számítástechnikai eszközöket keresne, vagy meghibásodott gépét szeretné megjavíttatni, karbantartani, akkor a TZteam csapata segítségét kérje. Több éves gyakorlattal rendelkeznek számítógép-hálózatok tervezésében és megvalósításában, valamint rendszergazdai szolgáltatásaikkal kis- és középvállalatok rendelkezésére is állnak. Leginkább rendszergazdai szolgáltatásokban, szoftverek üzemeltetésében, beszerzésében jeleskednek. Akik Fradi szurkolói kártyával érkeznek 20% kedvezményben részesülnek szerviz szolgáltatásaikból, mely más kedvezménnyel nem vonható össze. További információ itt: www.tzteam.hu

 

Amennyiben a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya birtokosa Apple eszköz tulajdonosa is egyben, és kiegészítőt keres okostelefonjához, laptopjához, vagy tabletjéhez, akkor a legjobb választás a stylebolt.hu.

A Tűzoltó utcai boltjukban szeretettel várják az érdeklődőket, de a folyamatosan feltöltött termékekkel megújult webáruházukat is meg lehet nézni bármilyen okoskészülékről, vagy otthoni számítógépről. Fradi Szurkolói kártyával rendelkező drukkereink számos kedvezményt vehetnek igénybe: 10% kedvezmény az Apple termékek listaárából, 10% további termékek legalacsonyabb feltüntetett árából. Ezenfelül 1% kedvezmény az akciós Apple termékek árából. Megújult webáruházukat itt találja: www.stylebolt.hu

 

Azon szurkolóink, akik a budai oldalon élnek, vagy dolgoznak és prémium Apple szolgáltatást vennének igényben, azoknak az iBro’ Store and Service Prémium üzletét ajánljuk, Budapest legexkluzívabb részén, a Rózsakert Bevásárlóközpont földszintjén.

Apple termékek teljes kínálatával, kiegészítőkkel, tartozékokkal, számítástechnikai eszközökkel, teljes körű Apple prémium szerviz szolgáltatással, biztosítás lehetőségével új készülékeihez, továbbá support és tanácsadás, illetve oktatás szolgáltatásokkal várják vevőiket.

Ha viszont nem lenne ideje meglátogatni a boltjukat, ingyenesen kimennek javítandó Apple készülékükért a II. III. és XII. kerületekben.

A Kedvezménykártya felmutatásával, az Apple termékek listaárából 10%, Apple tartozékok és kiegészítők listaárából 10%, Apple szerviz szolgáltatás listaárából 20% és az Apple support és oktatás szolgáltatás listaárából szintén 20% kedvezményben részesülnek. Részletek: https://www.facebook.com/ibrostore

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve meccsnapon, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál.


2016. október 05.