Aktuális Szépségápolás Fradikártyával! 2017. augusztus 10.

Szépségápolás Fradikártyával!

Szépségápolás Fradikártyával!

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink szépségápolási  szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1038 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

Sokrétű testkezelési központban és neves sportcentrumban is kedvezményesen lazíthatnak a Fradi kártyások.

 

AB Esthetic szalon


A sokrétű szépségszalon átfogó arcápolási, testkezelési és bőrápolási szolgáltatásokkal dolgozik a szépségért. Az egyénre szabott kezelési terv részeként az egyaránt csúcstechnológiájú lézeres szőrtelenítést, arcfiatalítást és tartós felületmegújítást is kedvezményesen vehetik igénybe a Fradisták. A Gödöllői szalon minden problémára képes megoldást nyújtani, legyen az akne, ránc, folt vagy akár rozácea. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártyával rendelkezők ráadásul mindezt 10% kedvezménnyel vehetik igénybe.

 

 Arnold Gym Sportcentrum


A Fradi kártya mindemellett lehetőséget teremt az aktív kikapcsolódásra is, hiszen a testépítő legendáról, Arnold Schwarzeneggerről elnevezett Arnold Gym is partnereink közé tartozik. A neves sportcentrumban a konditerem mellett squash pályák, aerobic- és tánctermek, masszázs, szolárium és szauna is áll a testi megújulás szolgálatában, amelyeket 10% kedvezménnyel vehetnek igénybe a Fradi kártyások.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. 

 

2017. augusztus 10.