Aktuális Széleskörű kedvezmények2015. szeptember 16.

Széleskörű kedvezmények

Széleskörű kedvezmények

Napról-napra folyamatosan bővül a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerünk, amelynek segítségével megtakaríthatja jegye árát és egyben a Fradit is támogatja. 

 


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez négy, különböző szolgáltatásokat nyújtó cég csatlakozott az elmúlt napokban, őket mutatjuk be:

 

- Az iBro’ Store and Service a Rózsadombon, a Rózsakert Bevásárlóközpont földszintjén várja az Apple termékek tulajdonosait és szerelmeseit. Természetesen a telefonoktól a táblagépeken át a laptopokig és ezek kiegőszítőiig minden Mac termék megvásárolható az üzletben, ahol prémium szervíz szolgáltatással, supporttal, tanácsadással egészül ki a cég profilja. Sőt, ha valaki nem biztos a tudásában és fejleszteni szeretné azt, a cég munkatársai oktatás keretében segítenek ebben. A Fradi Kedvezménykártya tulajdonosai a termékek és kiegészítők árából 10 %, míg a szervíz szolgáltatások és az oktatás árából 20 % kedvezményben részesülnek. További részletek ITT.

 

- Szerencsére az Újpest nem bizonyult kemény diónak és nem tört bele egyetlen Fradista foga sem. Ha mégis bármilyen foggal kapcsolatos problémája akadna a Fradi Kedvezménykártya tulajdonosának, annak tiszta szívből ajánljuk a Dentium Implant Centert, amely Budapesten a Szent István körúton várja a pácienseket. A fogászati klinika több, mint 15 éves tapasztalatával teljes körű szépészeti és fogászati ellátást biztosít. Az akkut fogászati beavatkozások mellett fogpótlással és fogszabályozással is foglalkozik a klinika, amely a Kedvezménykártya birtokosainak 9 % kedvezményt biztosít a fogászati szolgáltatások árából. Információ ITT.

 

- Ha elmúlt a fogfájás és az összes hightech Apple készülék is üzembiztosan a birtokunkban van, akkor semmi akadálya, hogy repülőre üljünk és utazzunk egy kicsit. Vagy sokat. A Taurus Reisen Utazási Iroda 16 éve biztosítja a nyugodt és felhőtlen utazás élményét utasainak. Tunézia, Törökország, Egyiptom, Ciprus és Horvátország mellett tavaly óta Bulgária, valamint a görög-szigetek is szerepel a leendő úticélok között az iroda szolgáltatásai között. Üdülések, nyaralások, családi csomagok, gyermekkedvezményekkel, ezekkel és további kihagyhatatlan ajánlatokkal várja a Taurus Reisen Utazási Iroda a Szurkolói Kedvezménykártya birtokosait, akiknek 8 % kedvezményt biztosít a szállásfoglalások alapárából. Részletek ITT.

 

- Ha visszaérkezvén a nyaralásból döbben rá, hogy aktuálissá vált bármilyen korszerűsítés, felújítás ingatlanján, vagy netán ha új házat építene a Pannon Épületenergetika mérnöki iroda a megoldás, amely lakossági és vállalati ügyfelek részére nyújt energiamegtakarítási tanácsadást. Legyen szó hőszigetelésről, vagy bármilyen egyéb energiahatékony megoldásról, keresse bizalommal a Pannon Épületenergetikai mérnőki irodát, amely 20 % kedvezményt biztosít a Fradi Kedvezménykártya tulajdonosainak mindenkori listaáraiból. Bővebb felvilágosítás ITT.

2015. szeptember 16.