Aktuális Számítástechnikai kedvezmények2015. október 27.

Számítástechnikai kedvezmények

Számítástechnikai kedvezmények

Ebben a cikkünkben azoknak a Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosoknak a figyelmét kérjük, akiket a számítástechnika érdekel és szeretnének különböző kedvezményekkel PC, vagy MAC gépeket, illetve ezekhez tartozó alkatrészeket, kiegészítőket vásárolni.
 
- az IBRO’ Store and Service a Rózsadombon lévő üzletében várja az amerikai alma szerelmeseit az Apple termékek teljes kínálatával, valamint azok tartozékaival és kiegészítőivel. Emellett prémium szervíz szolgáltatás és support tanácsadás ás oktatás tartozik még a cég szolgáltatásai közé. A Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosoknak  a cég az Aplle termékek, valamint a tartozékok és kiegészítők listaárából 10 %, míg a szervíz szolgáltatások és a support listaárából 20 % kedvezményt biztosít. További részletek ITT.
 
- szintén az almások figyelmébe ajánljuk a IX. kerületben található STYLE boltot, ahol ugyancsak az Apple teljes palettájával, valamint azok tartozékaival és kiegészítőivel várják az érdeklődőket. A Szurkolói Kedvezménykártya birtokosai az Apple termékek és a kiegészítők listaárából is 10 % kedvezményt kapnak! Bővebben ITT.
 
- a TZTeam Computers XVI. kerületi üzletében viszont az Apple termékek melett az asztali PC-k és a laptopok iránt érdeklődők is megtalálják kedvenceiket. A cég palettáján a különböző termékek értékesítésén túl megtalálható azok karbantartása, javítása, valamint számítógép-hálózatok tervezése esetén és rendszergazdai szolgáltatások igénybevételekor is érdemes felkeresni a boltot, ahol a Kedvezménykártya tulajdonosok 20 %-ot is megtakaríthatnak a szervízszolgáltatásokon! Részletek ITT.

2015. október 27.