Aktuális Ruházati kedvezmények2015. október 30.

Ruházati kedvezmények

Ruházati kedvezmények

A Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosok figyelmét ezúttal olyan ruházati üzletekre hívjuk fel, amelyekben jelentős kedvezményekhez juthatnak kártyájuk felmutatása esetén:

 


Mi mással is kezdhetnénk, mint a Fradi Shoppal a Groupama Aréna főépületében, ahol a Kedvezménykártya tulajdonosok 5%, míg a bérlettel rendelkezők 15% kedvezményben részesülnek bármilyen termék, így ruházat vásárlása esetén is! A Fradi Shopban történő vásárláshoz viszont nem kell feltétlenül személyesen elmenni az üzletbe, ugyanis ezek a kedvezmények a megújult webshopban is érvényesíthetőek! A megújult webshop ITT érhető el.

 

Az elegáns ruhákat kedvelők figyelmébe ajánljuk a Saxoo London üzleteit, amelyekben 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a Szurkolói Kedvezménykártyával rendelkezők. A komplett férfi öltözékeket és kiegészítőket kínáló világmárka egyik üzlete a Lurdy Házban, a Groupama Arénától mindössze néhány percre található. Információ ITT.

 

Akik viszont a lazább, sportosabb öltözetet kedvelik, azoknak a Dockyard valamelyik boltjában a helyük, amelyekben a Kedvezménykártya felmutatása esetén 5% engedménnyel tudnak vásárolni. A Dockyard rengeteg népszerű, sokak által kedvelt világmárkát forgalmaz. Üzletükben megtalálhatóak a Columbia, az O’Neil, a Desigual, a Helly Hansen, a TBS, vagy akár a Fundango termékei is. A Dockyard egyik üzlete a budai Allee Centerben található. Részletek ITT.

 

Amennyiben csupán pólóra van szüksége a Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosának, akkor nincs más dolga, mint felkeresni a www.polovarazs.hu weboldalt, ahol 10% kedvezménnyel rendelhet a különböző pólók közül, amelyek lehetnek nyomottak, de akár gépi hímzésűek is. További információ ITT.

 

Ha speciális munkaruhára van szüksége a Kedvezménykártya birtokosának, akkor a Loyal Munkaruházatot ajánljuk figyelmébe, amelynek üzleteiben a Kedvezménykártya felmutatása esetén 10% engedménnyel vásárolhat a különböző munkaruhákból és kiegészítőkből, legyen az lábbeli, sisak, szemüveg, vagy kesztyű. A Loyal Munkaruházatnak két üzlete is van a fővárosban, a Budán élők ITT, a Pesten lakók pedig ITT találnak további információkat.


IOS és Android telefonokra és táblagépekre is letölthető az új Fradi Kedvezménykártya App, amely nagyban megkönnyíti a kedvezményt adó partnerek és szolgáltatásaik testreszabott keresését!

Az Applikáció IOS telefonra letölthető ITT, Androidra pedig ITT.

2015. október 30.