Aktuális Prémium partner2015. június 15.

Prémium partner

Prémium partner

A mai nappal újabb partner, a Lurdy Házban működő Reál Prémium csatlakozott a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerünkhöz.
Április vége óta köztudott, hogy a Fradi kártya immár több, mint egyszerű szurkolói igazolvány. Az ország legnépszerűbb klubjának szurkolói kártyája ugyanis egyúttal kedvezménykártyaként is szolgál, amit immár 33 partnernél és 749 elfogadóhelyen használhatnak szurkolóink.

 

A helyben sült pékáruval, friss zöldség-gyümölcs kínálattal, állandó salátabárral és frissen sült, valamint grillezett húsokkal kedveskedő, Lurdy Házban megtalálható Reál Prémium üzletben, állandó 5%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a Fradisták.

 

Vonzó ajánlatai ellenére nem egyedüliként várja szurkolóinkat a Reál Prémium áruház a Lurdy Házban: a férfi öltözékeket és kiegészítőket kínáló Saxoo London 10% kedvezményt biztosít a Fradistáknak a bevásárló központ földszintjén.

 

A IX. kerületben olyan partnerek találhatóak még, mint a közös üzlethelységben található Stylebolt.hu és Biq.hu, ahol Apple termékek és kiegészítők, valamint szabadidő és sportruházati márkák is megtalálhatók.

A Mester utcában családias hangulatú virághaddal várja szurkolóinkat a Bokréta Sarok Virágbolt, ahol 10 %-os árengedmény jár a Fradistáknak. Különféle kedvezményes szervizszolgáltatásokat nyújt a Fiat Néro a Gyáli úton, és természetesen a Groupama Aréna területén is elérhetők olyan elfogadóhelyek, mint a Fradi Shop, az Aréna Kávézó vagy a Fradi Múzeum.

2015. június 15.