Aktuális Partnerünk a Cirkusz2016. január 25.

Partnerünk a Cirkusz

Partnerünk a Cirkusz

Már a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira is kedvezményesen vásárolhatók jegyek a Fradi Szurkolói Kedvezménykártyával.
Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy újabb nagynevű partner, a Fővárosi Nagycirkusz is csatlakozott a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez!

A több mint száz éves tradíciókkal, nagy múltú hagyománnyal rendelkező cirkusz folyamatosan megújuló műsorával minden korosztályt ámulatba ejt. Az emberfeletti csodák világa végtelen szeretettel és mély mondanivalóval vár mindenkit. A Fradi Szurkolói Kártyával rendelkező látogatók 20%kal olcsóbban vásárolhatják meg az I. és II. kategóriájú belépőjegyeket.

A kedvezmény igénybevételének lépései:
Jegyvásárlás kizárólag online lehetséges.

1. A vásárlás előtt, kérjük, küldje el szurkolói kártyaszámát (bal alsó sarokban lévő számsor), valamint partner azonosítóját (név alatti számsor) a fradikartya@fradi.hu címre, amelyről kollégáink hétköznaponként 24 órán belül visszaküldik a kedvezmény érvényesítésére szolgáló kódot.

2. A kapott kód a Fővárosi Nagycirkusz weboldalán - webshop.maciva.hu - érvényesíthető. Egy érvényesítő kóddal akár több jegy is megvásárolható.

3. Vásárlást követően kap egy visszaigazoló e-mailt, amelyben egy újabb kódot talál. Ezzel a kóddal a Fővárosi Nagycirkuszban tudja átvenni jegyét, akár közvetlenül az előadás előtt.2016. január 25.