Aktuális Őszi pihenés Fradi kártyával2017. október 13.

Őszi pihenés Fradi kártyával

Őszi pihenés Fradi kártyával

Őszi pihenés Fradi kártyával

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerének köszönhetően, drukkereik szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket is kedvezményesen vehetnek igénybe.
A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1036 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.
Szurkolói Kedvezménykártyával már pihenésre, kikapcsolódásra is van lehetőség, a bükfürdői CARAMELL PREMIUM RESORT****superior -ban.


Kikapcsolódás, élmény minden korosztálynak a
teljesen megújult bükfürdői Caramell Premium Resortban.

A közel három hektáron elterülő szállodakomplexum a távol-keleti stílusjegyeket ötvözte a modern formavilággal, mely finom eleganciát és harmóniát sugároz. 142 szobájában és lakosztályaiban egyidejűen 340 vendég szállhat meg. A Resort nagy alapterülete és az egyes célcsoportok ésszerű elhelyezése révén a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak.


Pihenés & feltöltődés


A szálloda közel 2000 m2-es exkluzív kialakítású szabadtéri- és beltéri wellness részleggel rendelkezik.
Fürdő és szaunavilág, meghitt VIP pihenők, szaunaszeánszok, tradicionális masszázsok és testkezelések biztosítják a teljes ellazulást. A gyógy-, élmény- és szépészeti kezelések száma elérte a 100-at.


Egészség


A Caramell Medical Centerben 110 négyzetméteren, négy rendelőben 13 orvosi szakterület képviselői

várják a pácienseket. Nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra, a páciensek egészségének megőrzésére. A szolgáltatásokon belül külön fókuszt kapott a sportkardiológia, a sportrehabilitáció, valamint az ezekhez kapcsolódó sportdiagnosztikai laborvizsgálatok, ugyanis a szálloda nagyon jó kapcsolatokat ápol több kiemelkedő sportági szövetséggel.

 

Rendezvény & konferencia


Konferencia kapacitása az 700 fős, többfunkciójú konferencia- és rendezvényközponttal önálló kiállítási helyszínként is működhet. Kiváló helyszínt nyújt konferenciák, üzleti megbeszélések, családi rendezvények és esküvők meg­tartására.  A professzionális kiszolgálás, tech­nikai háttér és a nyugodt atmoszféra hozzájárul a rendezvények sikerességéhez.


Élmény


A szálloda mellett ka­pott helyet a 3 szintes Kristály torony mászó-, és kalandpálya, mely egész családokat, baráti társaságokat mozgat meg eltérő nehézségi szintjeivel.

A szálloda saját cukrászműhelye, a Villa Rosato, kézműves süteményeivel és házi fagy­laltjaival kényezteti a vendégeket. 


Caramell Kids Club


A Caramell Premium Resort a gyermekeknek is a szórakozási lehetőségek garma­dáját sorakoztatja fel. A Caramell Kids Klub szervezésében a gyerekek animációs foglalkozásokon, míg szüleik testi lelki egyensúllyal kapcsolatos kezeléseken vehetnek részt, így kínálva kikapcsolódást az egész család részére.

A Caramell Premium Resort az élményszerzésre és a varázslatos pihenésre speciali­zálódott. A prémium minőségű szolgáltatási körével az egész országban egyedülálló, ahová a vendégek ténylegesen újjászületni érkeznek.

A szálloda, a Fradi Szurkolói Kedvezménykártyával foglalóknak 15% kedvezményt biztosít a szoba és csomagáraiból. A kedvezmény akciókkal össze nem vonható, a napi szállás és csomag árra vonatkozik.

2017. október 13.