Aktuális Ortopédia és gerincgyógyászat Fradikártyával.2017. április 07.

Ortopédia és gerincgyógyászat Fradikártyával.

Ortopédia és gerincgyógyászat Fradikártyával.

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink újabb egészségügyi szolgáltatásokat is akciósan vehetnek igénybe.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 72 partnerének 860 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

A Diagnoptika szaküzletet működtető Binoculus kft., 2008-ban, egy szemész szakorvos, egy ortopéd szakorvos és egy mester látszerész összefogásából alakult.

 

Üzletük magánorvosi rendelőiben Dr. Szentkirályi Béla (szemész szakorvos, gyermekszemész, kontaktológus, refraktív sebész) és Dr. Elek Emil (ortopéd szakorvos, gerincgyógyász) folytat orvosi tevékenységet. Szolgáltatásaikat a mozgásszervi betegségek szélesebb körű ellátása céljából gyógytorna és gyógymasszázs lehetőségével is kibővítették.

 

Optikájukban elérhető áron, minőségi termékeket forgalmaznak, a család minden tagja számára.

 

Céljuk, hogy nagy szakmai tapasztalattal, ügyfélcentrikus kiszolgálással, megfizethető árakkal állnak ügyfeleik rendelkezésére.

 

Szemészet


A szemészeti rendelést Dr. Szentkirályi Béla főorvos végzi, aki 24 éves szakmai tapasztalattal, és egy rendkívül korszerűen felszerelt magánrendelővel rendelkezik. A szemészet korszerűen felszerelt magánrendelővel rendelkezik. A rendelő magában foglal egy ugyancsak korszerű optikai műhelyt is, melynek köszönhetően rendkívül hamar készülnek el a kor követelményeinek megfelelően magas technikai színvonalú, egyénre szabott szemüvegek, illetve minden ízlést rendelést ízlést kielégítő kerekválasztékkal állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

 

-              szemüvegkészítés azonnal

-              lézeres szemműtét

-              zöldhályog lézeres kezelése

-              keratokónusz kezelése

-              kontaktlencse vizsgálat és forgalmazás

 

Ortopédia, gerincgyógyászat


Az ortopédiai rendelést Dr. Elek Emil főorvos végzi.

 

Ambulanciájuk mind az akut, mind az idült gerincfájdalmak, illetve egyéb ízületi problémák kivizsgálására és kezelésére szakosodott. Készséggel vállalják olyan betegek ellátását is, akik hosszabb ideje fennálló panaszaik tisztázásának, kezelésének végére szeretnének járni.

 

Gyógytestnevelés, masszázs


Gyógytestnevelő, Kristóf Károly gyógytornász.

 

22 év gyermek és felnőtt gyógyításában megszerzett tapasztalat birtokában foglalkozik tanácsadással a Mckenzie gyógytorna,a hagyományos gyógytorna, a gyermek gyógytorna, egyéni masszázs és az irodai masszázs mellett. Mindezek mellett fizikoterápiával is várja az ízületi-, izom-, gerincproblémával küszködő betegeket. Alapos vizsgálatot követően személyre szabott komplex terápiával áll rendelkezésükre.

 

Fradi Kedvezménykártya tulajdonosok 10% kedvezménnyel élhetnek komplett szemüveg készíttetése esetén a teljes szemüveg árából, ortopédia-és gerinc gyógyászat illetve gyógytestnevelés és masszázs árából.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve, meccsnapokon a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál.

 

2017. április 07.