Aktuális Öltözzön Fradikártyával!2016. szeptember 12.

Öltözzön Fradikártyával!

Öltözzön Fradikártyával!

Számos divatáru és ruházati partner közül választhatnak a Fradikártya tulajdonosok, akik akár 40% kedvezménnyel is vásárolhatnak. 

Saxoo London

A kiváló minőségű férfi öltözékeket és kiegészítőket kínáló Saxoo London népszerűségének titka, hogy kollekciói stílusos, ugyanakkor kényelmes és praktikus darabokat kínálnak olyan férfiak számára, akik törekednek az egyéni stílusra. A kisszériás és folyamatosan megújuló összeállítások egymáshoz illő és könnyen variálható darabokból állnak, így biztosított az egyedi megjelenés. A Saxoo bolti termékeinek vásárlása esetén 10% kedvezményt kapnak a Fradi szurkolói kártyával rendelkezők.Biq.hu

A biq.hu hivatalos The North Face viszonteladói részlegében ruházati termékekből, bicikli kiegészítőkből és különböző táskák közül is kedvezményesen válogathatnak a Fradisták. A cég választékában emellett további világmárkák is megtalálhatóak, így többek közt az Oakley termékei is. Partnercégünk 10% árengedményt biztosít szurkolóink számára. 

Fontos, hogy a feltüntetett kedvezmények bolti vásárlás esetén vehetőek igénybe.Dockyard

A Dockyard üzletek Budapest hat pontján és országosan további nyolc üzletben várják színes és sportosabb utcai ruházattal, valamint cipőkkel az aktív életet élő, sportos életstílust kedvelő közönséget. Partnerünknél hatalmas választék várja a Fradistákat, hiszen az innovatív és fiatalos Columbia, a közkedvelten színes O’Neill, a formabontó Desigual, a skandináv stílusú Helly Hansen, a vitorlás életérzést közvetítő TBS, vagy éppen a deszkasportos gyökerekkel rendelkező Fundango termékei is megtalálhatóak a Dockyard üzleteiben. Jó hír szurkolóinknak, hogy a Dockyard égisze alá tartozik a Westendben megtalálható Columbia és O’Neill márkaüzlet, illetve a balatonfüredi Helly Hansen márkabolt is.

A Fradi Kártya tulajdonosai 5% állandó kedvezményt kapnak a Dockyard hálózat üzleteiben, amit 30%-os akcióig érvényesíthetnek minden termékre.

 


Fradi Shop

A 2014 augusztusában megnyílt szurkolói boltot úgy alakította ki klubunk, hogy minden igényt kielégítően álljon szurkolóink rendelkezésére. A Fradi-termékek széles skáláját felvonultató Fradi Shopban szurkoló kártyával rendelkező szimpatizánsaink 5%, bérlettel rendelkező drukkereink pedig 15% kedvezménnyel vásárolhatnak.

Fontos ugyanakkor, hogy a kedvezmény más akciókkal nem vonható össze, és kizárólag a boltban történő vásárlásra értendő.2016. szeptember 12.