Aktuális Öltöztesse magát nemzeti színekbe Fradikártyájával2017. július 27.

Öltöztesse magát nemzeti színekbe Fradikártyájával

Öltöztesse magát nemzeti színekbe Fradikártyájával

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink kedvezményesen öltöztethetik magukat nemzeti színekbe.

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1038 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

Fradi Kártyával rendelkező drukkereink kedvezményes áron öltözhetnek magyar színekbe a vizes VB ideje alatt is!

A Football Fanshop az egyetlen hely, ahol megférnek egymás mellett a hazai és európai topcsapatok valamint a magyar válogatott termékei. Legyen szó bármilyen mezről vagy kiegészítőről, az üzleteik polcain minden megtalálható, amivel drukkereink még jobban biztathatják a vizes világbajnokságon szereplő magyar sportolókat.

A szurkolói mezek, pólók, pulóverek, parókák, zászlók és sapkák mind segítenek abban, hogy még nagyobb élmény legyen a VB-n Magyarországnak szurkolni.

A Fradi Kártyával rendelkezők 5%-al olcsóbban vásárolhatják meg a Football Fanshop termékeit. Üzleteik megtalálhatók a WestEndben, a budapesti Árkádban, az Aréna Plázában, a Pólus Centerben, a Köki Terminálban, az Alleban, a Mammutban és a Camponában.

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. 

2017. július 27.