Aktuális Nyári akció a MOL-nál!2015. július 21.

Nyári akció a MOL-nál!

Nyári akció a MOL-nál!

A MOL különleges nyári akciója további kedvezményeket biztosít a MOL-Fradi Szurkolói Green Kártya tulajdonosoknak.
A MOL-Fradi Szurkolói Green Kártya tulajdonosok az eddigi kedvezmények mellett, még olcsóbban tankolhatnak a MOL Green törzskút  hálózatában. Azok a szurkolóink, akik rendelkeznek MOL-Fradi Szurkolói Green Kártyával 7 Ft/liter engedménnyel vásárolhatnak motorbenzint és gázolajat, valamint 10 %-os kedvezménnyel használhatják a gépi mosóprogramokat.


A nyári akcióval, szeptember 1-ig, a 95-ös benzin esetében további 3 Ft/liter, azaz összesen 10 Ft/liter, EVO NEO benzin esetében pedig további 10 Ft/liter, azaz összesen 17 Ft/liter kedvezmény jár, amennyiben szurkolónk rendelkezik MOL-Fradi Szurkolói Green Kártyával.


Fontos információ, hogy a kedvezményeket kizárólag a MOL Green törzskutakon tudja igénybe venni. A Green törzskutak listáját ezen a linken, vagy oldalunk keresőjében a MOL Magyarország partnert kiválasztva találja.

 

A kártya online kiváltása nagyon egyszerű és ingyenes. Néhány kattintással tehát hozzá is juthat a kedvezményekhez. Kattintson IDE, kövesse alábbi útmutatónkat:

 

1. lépés: Válassza ki a Fradi csapatát, fogadja el az ÁSZF-et, majd kattintson a MEHET gombra.

 

2. lépés: Írja be a nevét, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot. A lap alján írja be a szurkolói kártyájának bal alsó sarkában található számsort. Végül adja meg PIN kódját, amennyiben nem rendelkezik önálló kóddal, akkor születési hónapját és napját írja ide (pl.: 0526).


3. lépés: Adja meg a kért adatokat (lakcím, telefonszám, email cím), majd kattintson a MEHET gombra!


4. lépés: Adja meg, hogy postai úton vagy személyesen kívánja átvenni kártyáját.

 

5. lépés: Ha szeretne Virtuális Kártya Központ szolgáltatást igényelni, kattintson a rubrikába. Ha nem kéri a szolgáltatást, kattintson egyből a MEHET gombra!

 

6. lépés: Írja be a kérdésre a választ, majd kattintson a MEHET gombra.

 


Gyűjtse a multipontokat Green üzemanyagkártyájával!


MOL-Fradi Szurkolói Green Kártya tulajdonosként lehetősége van Multipont Business Kártyát igényelni, amellyel multipontokat gyűjthet a magyarországi MOL töltőállomásokon üzemanyagkártyás, valamint a további Multipont Partnereknél történő vásárlások után.


Multipont Business Kártyára minden, a MOL töltőállomásokon vásárolt normál üzemanyag litere után 1 multipont, prémium üzemanyag-vásárlás esetén literenként 5 multipont, továbbá minden, a töltőállomási shopban elköltött 100 Forint után 1 multipont kerül jóváírásra.


Az összegyűjtött multipontokat felhasználhatja a MOL töltőállomásokon történő vásárlások során pontonként 1 Forint értékben.


Bővebb információ: www.multipont.hu/business


2015. július 21.