Aktuális Nyaralás kedvezmények2015. július 30.

Nyaralás kedvezmények

Nyaralás kedvezmények

Egy jó kis családi kirándulás Zebegényben? Vagy egy bográcsozás a haverokkal a Bakonyban? Esetleg egy romantikus velencei hajókázás a lagúnákban? Ne adj’ Isten nyaralás a festői Marbellan? 

 


Bármi is legyen a kedvenc nyaralási, kikapcsolódási céljuk a Fradi Szurkolói Kártya tulajdonosainak, éppen kapóra jöhetszámukra annak a három utazási irodának a bőséges kínálata, amelyek most csatlakoztak a programhoz.

 

“Ha személygépjárművel utazunk többen, akkor érdemes átgondolni a bérlés lehetőségét, hiszen ma már kedvező ajánlatokkal kínálják a kis buszokat. Egyéni tömegközlekedés esetén ajánlott az átszállási időket és a teljes úti költséget nézni. (Biztos, hogy megéri 3 napért 2 napig utazni?)” - A különböző úticélok mellett ilyen és ehhez hasonló jó tanácsok is olvashatóak a www.evakacio.hu oldalon, amelyek segítenek abban, hogy a ne költsünk feleslegesen pénzt. A Szurkolói Kártya tulajdonosai ráadásul 5 %-ot spórolhatnak is, ha az Evakációval utaznak.

 

Hordjon természetes, egyszínű ruhát (khaki)! 

Meleg ruhára szükség lehet éjszaka! 

Rovarirtóval impregnált hosszú ujjú felsőrészt, hossz szárú nadrágot, zoknit viseljen! 

Tilos állóvízben vagy lassú folyású vízben fürödni!

Mindegyik készítményt csak orvosi javaslatra, a malária kórokozójának érzékenysége szerint, az ellenjavallatokat és mellékhatásokat figyelembe véve lehet szedni!

 

Praktikus jótanácsok szafarizóknak, amelyek kapóra jöhetnek, ha Pampaliniset szeretnénk játszani, vagy oroszlánt lőni egy rezervátumban. De nem csak a melegebb éghajlatot kedvelőknek (oda a főnökünk is elküldhet bennünket az év bármely napján…) ajánljuk a nettravel.hu szolgáltatásait, amelynek útjait igénybe véve szintén 5 %-kal több pénz marad a zsebünkben!

 

Akik félnek az oroszlánoktól, vagy nem akarják a földet megkerülni Willy Foggal, sokkal inkább a családjukkal Horvátországot lőtték be úticélnak, azoknak a figyelmébe az adriagate.com-ot ajánljuk. Dalmácia profi szakértőitől nem csak jó ötleteket és mesés nyaralási helyeket vehetünk igénybe, de azt is megtudhatjuk hogy a jos dva piva kifejezéssel kell apellálnunk, ha szeretnénk még két sört rendelni, ami lássuk be a nyaralás egyik legfontosabb kifejezéseinek egyike! Akik más italt is anyanyelvi szinten szeretnének rendelni, no meg az ár/érték arányt tekintve is a legjobb nyaralási lehetőséget vadásszák, azok feltétlenül pötyögtessék klaviatúrájukon a: www.adriagate.com címet. Ha ráadásul feleségünknek megsúgjuk, hogy a Fradi Szurkolói Kártya tulajdonosaként 9 %!!! kedvezményt is igénybe vehetünk, akkor a vállveregetésen kívül másra is számíthatunk kedvesünktől!

 

Nyaralásra fel, hajrá Fradi!

2015. július 30.