Aktuális Neves csatlakozó2017. november 17.

Neves csatlakozó

Neves csatlakozó

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez egy újabb, méltán elismert partner csatlakozott. Mostantól szurkolóink a Pesti Magyar Színház előadásaira is kedvezményesen vásárolhatnak jegyet szurkolóink.

 

A Magyar Színház széles közönségréteg igényeit elégíti ki színvonalas vígjátékokkal, zenés és klasszikus előadásokkal. Igazi családi színházként olyan produkciókkal várjuk nézőinket, amelyek egyszerre szólnak felnőtteknek és gyerekeknek - mint A MUZSIKA HANGJA, a VALAHOL EURÓPÁBAN és A FÖSVÉNY - olyan csodálatos vendégművészekkel, mint Hegyi Barbara, Mahó Andrea, Haumann Péter és Reviczky Gábor. A tiniknek és a lelkükben fiatal nézőinknek készült a SUNCITY – A HOLNAP TALI!-POPMUSICAL, amelynek energiáját és dinamizmusát huszonéves fiatal művészek, a legnépszerűbb popslágerek és a fantasztikus koreográfiák biztosítják.

 

A családok számára megfizethető jegyárakkal, ingyenes ruhatárral, a gyerekeket csoportos színházpedagógiai foglalkozással várjuk. Nagyszínpadi előadásaink akadálymentesen elérhetők. Sportrajongó közönségünknek havonta egyszer különleges élményt kínálunk: kötetlen beszélgetés keretében találkozhatnak élvonalbeli magyar sportolókkal, olimpikonokkal és bajnokokkal.

 

Szurkolói kártyásainknak 10% kedvezmény jár a jegy árából, kizárólag helyszíni vásárlás esetén.

2017. november 17.