Aktuális Megújul a MOL-Fradi Szurkolói kártya!2018. december 17.

Megújul a MOL-Fradi Szurkolói kártya!

Megújul a MOL-Fradi Szurkolói kártya!

Ezúton értesítjük szurkolóinkat, hogy megújul a MOL-Fradi szurkolói üzemanyag kártya. A megújulás valós felhasználói igényekre válaszol, felhasználóbarát, egyszerűen kezelhető kártyát biztosít a Fradisták számára. A korábbi, MOL-Fradi szurkolói Green kártyák megszűnéséről és az új, MOL-Fradi Partnerkártya használatáról a Fradi.hu-ra való belépést követően tájékozódhat.


Fontos információk a jelenlegi kártya megszüntetéséről és az új kártya igényléséről

A korábban igényelt és jelenleg forgalomban lévő Mol-Fradi szurkolói Green üzemanyag kártyák 2019. január 31-ével kerülnek kivonásra.

 

Kérjük, hogy a kártya kivonását megelőzően használja fel elérhető kártyaegyenlegét!

 

Amennyiben kártyaegyenlegét 2019. január 31-ig mégsem használná fel és a rendelkezésre álló kártyaegyenleg a kivonás napján meghaladja az 1.000 Ft-ot, úgy az összeg visszautalását a „Visszautalás kérése” nyomtatvány kitöltésével kezdeményezheti:

 

https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/uzemanyagkartyak/mol-green-kartya.

 

A kivezetéssel egy időben a MOL-Fradi Szurkolói Partnerkártya kerül bevezetésre, mely - a már megszokott üzemanyag kedvezmény biztosítása mellett - multipontok gyűjtését is lehetővé teszi az Ön számára. Az új kártyákat már a mai naptól igényelni lehet szurkolóinknak.

 

Tájékoztatjuk, hogy a korábbi kártyák lecserélése nem automatikusan történik!


Az új MOL-Fradi Szurkolói Partner kártya igénylésére az alábbi linken keresztül van lehetősége:

 

https://mol.hu/hu/partner-kartya/

 

 Az igénylés feltétele a Fradi szurkolói kártya és a személyes adatok pontos megadása, a Csatlakozási nyilatkozatok kitöltése, elfogadása.

 

A MOL-Fradi Szurkolói Partner kártya előnyei


A MOL-Fradi Szurkolói Partnerkártya azonnali kedvezményes üzemanyagárakat, valamint multipontok gyűjtését és beváltását is biztosítja. Kettős funkcionalitásának köszönhetően egyedi szolgáltatást nyújt birtokosai számára, amivel egyedülálló a magyarországi üzemanyagkártya piacon.

 

A MOL-Fradi Szurkolói Partner kártya amellett, hogy a jól ismert és népszerű elődje minden előnyét biztosítja, azonnali kedvezményt nyújt tulajdonosa számára. A Green kártyával ellentétben a MOL töltőállomásokon történő vásárláshoz nincs szükség a Partner kártya előzetes feltöltésére, a kártyabirtokos a vásárlásait a kártya lehúzása után készpénzzel, bankkártyával vagy Edenred kártyával egyenlítheti ki. Fizetéskor a töltőállomási árból számított kedvezményes ár kerül elszámolásra, illetve a tankolásról számlát is kérhet a töltőállomáson.

 

A MOL-Fradi Szurkolói Partner kártya bruttó 7,00 Ft/liter azonnali forint kedvezményt biztosít tankolásaikor a normál EVO 95 Benzin, EVO Diesel, XXL Diesel, Autógáz üzemanyagok és a pisztolyos ADBlue árából, valamint bruttó 14 Ft/liter kedvezményt a prémium EVO 100 Benzin Plusz, EVO Diesel Plusz üzemanyagok és a 102+ MOL Racing versenybenzin árából.

 

Ezen túl 10% engedményt nyújt az autómosó szolgáltatás igénybevétele esetén.

 

További újdonság, hogy a kártyával történő vásárlások során azonnali multipont jóváírás is történik:

  • prémium üzemanyag vásárlás esetén literenként 5 multipont,
  • normál üzemanyag litere után 1 multipont,
  • minden, a töltőállomási shopban elköltött 100 Ft után 1 multipont.

 

Az összegyűjtött multipontok felhasználhatók a MOL töltőállomásokon történő vásárlások során pontonként 1 Forint értékben, valamint a multipont beváltási akciókban megannyi termék kedvezményes megvásárlása válik elérhetővé.

 

Kedvezményes vásárlás, multipont gyűjtés és beváltás

A töltőállomáson fizetés előtt a Kártyabirtokos jelzi, hogy MOL-Fradi Szurkolói Partner kártyáját használni kívánja a fizetéskor. Átadja a kártyát a töltőállomás kezelőnek. A Kártyabirtokos ekkor választhat, hogy a kártya mely funkcióját kívánja használni:

 

(1) a kedvezményes vásárlás funkciót, automatikus multipont gyűjtéssel vagy

 

(2) multipont beváltás funkciót automatikus multipont gyűjtéssel.

 

A töltőállomás kezelő a kártyát a terminálon lehúzza és érvényesíti a kért funkciót.

 

A kedvezmény kizárólag a töltőállomási fizetéskor érvényesíthető a kártya átadásával és a kasszaterminálon való lehúzással. Utólag nincs mód a kedvezmény vagy multipont felírás érvényesítésére.

 

A kártyán rendelkezésre álló multipont egyenleg lekérdezhető a www.multipont.hu oldalon az „Egyenleglekérdezés” menüpontban, a MOL-Fradi Szurkolói Partner kártya számának és a Kártyabirtokos születési dátumának megadását követően.

 

Megpróbáltunk összeszedni pár gyakran ismételt kérdést, amivel segíthetjük szurkolóink tájékoztatását.


Meddig tudom használni a jelenlegi MOL-Fradi Green kártyámat?


A kártyák 2019. január 31-ig használhatóak fel. Ezt követően már csak az új, MOL-Fradi partner kártyával lehet igénybe venni a kedvezményeket.

 

Mennyibe kerül az új, MOL-Fradi partner kártya?


A kártya kiváltása ingyenes. Innen lehet igényelni az új MOL-Fradi partner kártyát.

 

Mikortól tudom használatba venni az új, MOL-Fradi partner kártyát?


A kártyát már mai naptól igényelni lehet. A kitöltést követően a kártya kézbesítési ideje nagyságrendileg 2-4 hét, amint kézhez kapja, már használatba is vehető.

 

Miben más az új kártya?


A Green kártyával ellentétben a MOL töltőállomásokon történő vásárláshoz nincs szükség a Partner kártya előzetes feltöltésére, a kártyabirtokos a vásárlásait a kártya lehúzása után készpénzzel, bankkártyával vagy Edenred kártyával egyenlítheti ki. Fizetéskor a töltőállomási árból számított kedvezményes ár kerül elszámolásra. További újdonság, hogy a kártyával történő vásárlások során azonnali multipont jóváírás is történik.

 

Amennyiben nem volt Mol-Fradi Green kártyám, akkor is tudok igényelni új, MOL-Fradi partner kártyát?


Természetesen igen, az új kártyának nem előfeltétele a jelenlegi kártya megléte.

 

Mely kutakon tudom használatba venni a MOL-Fradi partner kártyát?


Az összes magyarországi MOL töltőállomáson.

 

Hol tudom felhasználni a multipontjaimat?


A megszerzett multipontokat minden egyes magyarországi MOL kúton fel lehet használni vásárlás során. Kivétel a MOL által forgalmazott gyógyszerkészítmények, autópálya matrica, e-útdíj viszonylati jegy, egyenleg feltöltés, mobiltelefon egyenleg feltöltés, biztosítás, on-line szerencsejáték termékek vásárlása, automatából, pénzbedobással értékesített termékek és szolgáltatások, MOL Gift kártyák vásárlása, valamint a gyorsító sávon vásárolt üzemanyagok.

 

További jó szurkolás és tankolást kívánunk!


2018. december 17.