Aktuális Még nagyobb kedvezmény2016. február 23.

Még nagyobb kedvezmény

Még nagyobb kedvezmény

Mostantól valamennyi autópályás MOL töltőállomáson literenként 15 forintot spórolhat meg MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyájával!A korábbinál is jobban megéri kiváltani az ingyenesen beszerezhető  MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyát! Magyarország legnagyobb töltőállomás-hálózata, a MOL autópályás kútjainál ugyanis mostantól még olcsóbban tankolhat a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően.Az autópályás MOL töltőállomásokon MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyával literenként 15 forint kedvezményben részesülhet, míg a további kutakon 7 forint/liter a kedvezmény mértéke. Az autópályás töltőállomásokat ezen a listán jelöli a MOL.


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer széles partneri köréből a MOL az egyetlen, amelynél nem a Fradi Szurkolói Kártya szolgál az akció érvényesítésére. A MOL-FRADI Szurkolói Green Kártyát azonban szurkolóikártya-tulajdonosaink ingyenesen igényelhetik ITT.


A MOL-FRADI Szurkolói Green Kártya igénylése lépésről lépésre
1. lépés: Válassza ki a Fradi csapatát, fogadja el az ÁSZF-et, majd kattintson a MEHET gombra.
2. lépés: Írja be a nevét, fogadja el az adatvédelmi nyilatkozatot. A lap alján írja be a szurkolói kártyájának bal alsó sarkában található számsort. Végül adja meg PIN kódját, amennyiben nem rendelkezik önálló kóddal, akkor születési hónapját és napját írja ide (pl.: 0526).
3. lépés: Adja meg a kért adatokat (lakcím, telefonszám, email cím), majd kattintson a MEHET gombra!
4. lépés: Adja meg, hogy postai úton vagy személyesen kívánja átvenni kártyáját.
5. lépés: Ha szeretne Virtuális Kártya Központ szolgáltatást igényelni, kattintson a rubrikába. Ha nem kéri a szolgáltatást, kattintson egyből a MEHET gombra!
6. lépés: Írja be a kérdésre a választ, majd kattintson a MEHET gombra.


A MOL-FRADI Szurkolói Green Kártya további előnyeiről ITT olvashat.

2016. február 23.