Aktuális Már 850 helyen2016. május 13.

Már 850 helyen

Már 850 helyen

Egyre nő azoknak az elfogadóhelyeknek a száma országszerte, ahol drukkereink szurkolói kártyájuk felmutatásával kedvezményesen vásárolhatnak.
Egy év eltelte után is tovább szélesedik a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partneri köre, ugyanis újonnan csatlakozó partnereinknek köszönhetően országszerte már 850 elfogadóhelyen jár kedvezmény a fradistáknak.


A ceglédi székhelyű Dynamic Sport szaküzlet megfelelő célpont a mozgás iránt elhivatottaknak, ugyanis futballhoz, futáshoz és vízilabdához egyaránt kínál sportfelszereléseket. A szezonális sportokat kedvelő szurkolóink is kedvezményben részesülnek, ugyanis a sportszer bolt kerékpárszervizzel és síkölcsönző szolgáltatásával is várja vendégeit. A Fradi szurkolói kártya felmutatásával 8% kedvezmény jár drukkereinknek.


A több mint húsz éves múltra visszatekintő budapesti Bécsiszelet Vendéglő a hagyományos konyha képviselője. Az étterem étlapján a mai kornak megfelelő ínyencségeket találhatják meg szurkolóink, de specialitásai mellett házias ízvilágú levesek és édességek is a kínálat részei. A szurkolói kártya itt 10%-os kedvezményt ér.


A California Coffee Company négy budapesti és egy biatorbágyi kávézójára is kikerült a kedvezménykártya matrica, amely 10% kedvezményt jelent szurkolóink számára. Az elegáns és fiatalos kávézóban a kávékülönlegességek mellett szendvicsek, desszertek és frissen facsart gyümölcslevek is várják drukkereinket.

2016. május 13.