Aktuális Legyen Ön is a Fradikártya partner!2017. szeptember 13.

Legyen Ön is a Fradikártya partner!

Legyen Ön is a Fradikártya partner!

A Ferencváros szurkolói kedvezménykártya rendszere egyre népszerűbb, hiszen 2 év alatt 74 partner és 1036 elfogadóhely csatlakozott a Szurkolói Kedvezménykártya rendszeréhez, amelyen keresztül Ön népszerűsítheti cégét, szolgáltatásait, miközben támogatja az ország legnépszerűbb, legtöbb szurkolóval rendelkező klubját, a Ferencvárost!

 

Miért éri meg Önnek?


- több mint 100 000 potenciális vásárlót szólíthat meg!

 

- a www.fradikartya.hu oldalon valamint a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Applikáción (iOS-re elérhető ITT, Androidra ITT) online promotálhatja cégét, vállalkozását.

 

- remek lehetőség üzleti kapcsolatainak építésére a Ferencvároson keresztül, hiszen a Szurkolói Kedvezménykártya programunkat hetente többször is népszerűsítjük a Ferencváros kommunikációs csatornáin:

 

- a Fradi TV adásaiban a Sport Klub csatornáján

 

- egyedi PR cikk a www.fradi.hu oldalon,a Ferencváros hivatalos Facebook oldalán, illetve a www.fradikartya.hu weboldalon.

 

- a 2015-ben a világ legjobb stadionjának választott Groupama Aréna hirdetési és kommunikációs felületein

 

Ne habozzon, csatlakozzon cégével, vállalkozásával már ma a Ferencváros Szurkolói Kedvezménykártya rendszeréhez és legyen Ön is olyan sikeres, mint a Ferencváros labdarúgó-csapata!

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve meccsnapokon a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál.

 

Együtt bárkit legyőzünk!

 

2017. szeptember 13.