Aktuális Lazítson Fradi kártyával2016. július 04.

Lazítson Fradi kártyával

Lazítson Fradi kártyával

Tradicionális thai masszázsszalonban, sokrétű testkezelési központban és neves sportcentrumban is kedvezményesen lazíthatnak a Fradi kártyások.

Az öt Fradistával felálló magyar válogatott rengeteg embert mozgatott meg remek teljesítményével az Európa-bajnokság ideje alatt, ráadásul közel két héten keresztül. A sokszor éjszakába nyúló ünnepléseket, illetve a mindennapos izgalmakat követő kimerültség, vagy épp levertség pedig akár zavaró tényezője is lehetne a lelkes szurkolók mindennapjainak, azonban a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően erre is van megoldás a Fradistáknak.Chada Tradicionális Thai Masszás

Az Újlipótváros szívében található masszázsszalon autentikusan berendezett és díszített környezetben várja vendégeit a hét minden napján. A 2016 tavaszán megnyitott szalonba ugyanakkor nem csak a körítés, de a szakemberek is Thaiföldről érkeztek, akik több éves szakmai tapasztalatukkal garantálják, hogy vendégeik testileg és lelkileg is felfrissülve távozzanak. Az egzotikus kényeztetést 25% kedvezménnyel élvezhetik a Fradi kártyások.AB Esthetic szalon

A sokrétű szépségszalon átfogó arcápolási, testkezelési és bőrápolási szolgáltatásokkal dolgozik a szépségért. Az egyénre szabott kezelési terv részeként az egyaránt csúcstechnológiájú lézeres szőrtelenítést, arcfiatalítást és tartós felületmegújítást is kedvezményesen vehetik igénybe a Fradisták. A Gödöllői szalon minden problémára képes megoldást nyújtani, legyen az akne, ránc, folt vagy akár rozácea. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártyával rendelkezők ráadásul mindezt 10% kedvezménnyel vehetik igénybe.

 


Arnold Gym Sportcentrum

A Fradi kártya mindemellett lehetőséget teremt az aktív kikapcsolódásra is, hiszen a testépítő legendáról, Arnold Schwarzeneggerről elnevezett Arnold Gym is partnereink közé tartozik. A neves sportcentrumban a konditerem mellett squash pályák, aerobic- és tánctermek, masszázs, szolárium és szauna is áll a testi megújulás szolgálatában, amelyeket 10% kedvezménnyel vehetnek igénybe a Fradi kártyások.

2016. július 04.