Aktuális Kezedben a kedvezmény2016. január 19.

Kezedben a kedvezmény

Kezedben a kedvezmény

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer okoskészülékekre készült alkalmazása segít szurkolóinknak, hogy minél kedvezőbben vásárolhassanak.

 A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer keretein belül országszerte 54 partnerünk 811 elfogadóhelyén vásárolhat olcsóbban minden Fradi Kártya-tulajdonos.

 

Partnereinket és a közös akcióinkat honlapunkon ismerheti meg.

 

Van azonban más lehetőség is kártyatulajdonosaink kezében. A Fradi Kedvezménykártya App nagy segítség szurkolóink számára, hogy megtalálják a számukra ideális elfogadóhelyet.

 

Az Appon belül a különböző szűrési feltételek biztosítják, hogy a felhasználók a számukra legoptimálisabb szolgáltatást érjék el. Például: ha tankolni szeretnénk és engedélyezzük telefonunkon a helymeghatározást, akkor a Fradi Kedvezménykártya App másodperceken belül megmutatja, hogy a kedvezményt adó töltőállomások közül (MOL, Sky Petrol) melyik van hozzánk a legközelebb, természetesen pontos címmel együtt.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer széles partnerbázisában pedig bármelyik cég vagy szolgáltatás hasonló módon megkereshető – legyen szó élelmiszerről, sportszerekről, ajándéktárgyakról, étteremről, divatáruról, autó-motor alkatrészről, kultúráról vagy éppen számítástechnikáról. Az alkalmazásban kereshetünk nyitvatartás, név, vagy akár szavak, szórészletek alapján.

 

További előnye a Fradi Kedvezménykártya Applikációnak, hogy az új partnerekről és aktuális promóciókról úgynevezett push, vagyis azonnali üzenet formájában értesíti a felhasználókat.

 

A Fradi Kedvezménykártya App iOS készülékre ITT, Androidra pedig ITT tölthető le.

2016. január 19.