Aktuális Kedvezményes üvegfólia Fradikártyával2017. október 06.

Kedvezményes üvegfólia Fradikártyával

Kedvezményes üvegfólia Fradikártyával

Kedvezményes üvegfólia Fradikártyával


A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően drukkereink mobiltelefon kiegészítőkhöz, illetve üvegfóliákhoz is akciósan juthatnak hozzá.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 74 partnerének 1036 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

Hadd mutassuk be legújabb partnerünket, a store24.hu web áruházat.


Ma már természetes, hogy szinte minden hova visszük a telefonunkat magunkkal. Legyen akár kirándulás, családi esemény, fesztiválok, vagy sportesemények, amik sokszor nem épp a legjobb barátaik az okos telefonoknak.

 

A drága készülékek védelmének első vonala a jól megválasztott kijelzővédő fólia és tok.

 

Tapasztalataik alapján érdemesebb egy kicsivel többet ráköltenünk és venni egy jó tokot, üvegfóliát, mint hogy ezt elmulasztva akár egy súlyos, több tízezres összegű kijelzőcsere legyen a vége.

 

De miért is jobb egy üvegfólia, mint egy hagyományos? Drágább viszont vastagabb és más érzés lesz egy ilyen felhelyezése után megnyomni a funkció gombokat.

 

Az üvegfóliának sok előnye van, a sima fóliával szemben:

 

  • az üveg ugyanolyan érzetet ad, mintha a telefon saját üvegét használnánk a fóliával szemben
  • leejtéskor mint egy igazi „pajzs” véd és inkább ez törik be és nem a kijelző
  • az ütések,karcok ellen is jobban véd
  • nem sokkal drágább ,de időt állóbb
  • nem buborékosodik, púposodik fel

 

Sajnos sokan csak az első drága kijelző csere után tesznek fel üvegfóliát, de nem kellene, hogy így legyen.

 

Te beruháztál már a telefonod védelmére?

 

Nézzen körül a store24.hu weboldalán, mert rengeteg típusú telefonra, rengeteg fajta fólia és tok várjaz érdeklődőket. Van akár 0,2 mm vastag is, de a legtöbb a megszokott 0,33 mm-es vastagsággal dolgozik és mindegyik 9H keménységű.

 

Van olyan fólia is, aminek a kijelző tényleges területén túl nincs színezett része. Női olvasóinknak (vagy párjuknak ajándékötletnek) tudják ajánlani a Diamond verziót, ami apró, gyémántként sziporkázó csillámjainak köszönhetően ékszerhatásúvá teszi a készüléket. Aki viszont azt szeretné, hogy ne láthassa bárki, hogy mit néz épp a telefonján, annak a Privacy verzió lehet hasznos, ami 30 fokkal csökkenti a betekintési szöget, így aki mellettünk áll a villamoson, nem láthatja a privát dolgainkat.

 

Fradi Kedvezménykártya tulajdonosok 12-25% kedvezménnyel élhetnek a web áruházban értékesítendő 9000 -féle műszaki termék  főleg informatika és Mobil telekommunikációs  tartozékok (telefon tokok,töltők,védő üvegek ,kihangosítók,fejhallgatók stb..) árából.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve meccsnapokon, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál. 

2017. október 06.