Aktuális Kedvezményes Csodák2016. február 02.

Kedvezményes Csodák

Kedvezményes Csodák

Kedvezménykártya rendszerünk legújabb partnere a valóság csodáival nyűgöz le, ismerjük meg együtt a Csodák Palotáját.
A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer ismét nyitott az egész család számára különleges élmények felé, hiszen immár partnerünknek tudhatjuk a valóság csodáit bemutató Csodák Palotáját! 


A 20 éves intézmény egy izgalmas és interaktív játszótér, ahol a tudományos jelenségek szórakoztatóvá, a fizika pedig lenyűgözővé válik. A gyermekek játékos formában tanulhatják meg, hogy a mindennapok jelenségei miképpen működnek és hogy azok hogyan hatnak életünkre. A mágneses vonzást, az elektromos töltések bravúrjait és a fény játékát többszáz-féle eszközön keresztül ismerhetik meg kicsik és nagyok, akik mindemellett saját képességeiket és érzékeiket is tesztelhetik.


Nem meglepő tehát, hogy a különleges show műsorokkal, 4D mozival, időszaki kiállításokkal és változatos családi programokkal is látogatói kedvében járó intézmény, már két évtizede kiváló szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A vendégeket kíváncsivá tévő és érdeklődésüket egyúttal ki is elégítő Csodák Palotája segít élővé varázsolni azt, ami az iskolában csak elmélet volt, és rögtön tovább is kalauzol a tudományok varázslatos világába.


A Fradi szurkolói kártya tulajdonosok 15% kedvezményre jogosultak a teljes árú, és gyermek belépőjegyek árából, melyeket a hét minden napján (H-P: 9:00-19:00 | Szo-V: 10:00-20:00), maximum 2 felnőtt és 2 gyermek részére használhatnak fel.

2016. február 02.