Aktuális Kedvezmények tárháza2015. október 22.

Kedvezmények tárháza

Kedvezmények tárháza

Egyre többen tudják, hogy a szurkolói kártyájuk egyben Kedvezménykártya is, amellyel számos cég szolgáltatásait lehet jelentős kedvezményekkel igénybevenni. Ezek közül válogattunk:


 

- Október a “látás hónapja”, ebben az időszakban kiemelten támogatja a Ferencváros az ezzel a témával foglalkozó kezdeményezéseket. A Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer tagja a Rapidus Optika is, amelynek üzleteiben gyermek és felnőtt látásvizsgálatot is végeznek, de cégeknek is biztosítanak csoportos látásvizsgálatot. A Rapidus Optika 15 % kedvezményt biztosít a Szurkolói Kedvezménykártya birtokosainak szemüvegek és napszemüvegek vásárlása esetén. Bérleteseink még jobban járnak, hiszen számukra 25 % kedvezményt biztosít a cég szemüvegek és napszemüvegek vásárlása alkalmával! További részletek ITT.

 

- Idén ünnepli fennállásának 15-ödik évfordulóját a Turay Ida Színház. A Józsefváros szívében található teátrum 9 % kedvezményt kínál a Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosainak jegy-, és bértletvásárlás esetén! Bővebb felvilágosítás ITT.

 

- Bármilyen ünnepi alkalomra virágra lenne szüksége a Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosának, keresse fel a Bokréta Sarok Virágüzletet a Ferencvárosban! A szebbnél szebb virágok széles választékából 10 % kedvezményt biztosít a Bokréta Sarok a Szurkolói Kedvezménykártyával rendelkezők részére! Információ ITT.

 

- Továbbra is várja a Kedvezménykártya tulajdonosokat a Burger Kingbármelyik gyorséttermébe, ahol 15 % kedvezménnyel válogathatnak a Szurkolói Kedvezménykártya birtokosai a teljes éttermi kínálatból az akciós menük kivételével! Ráadásul meccsnapokon - játsszon akár itthon, vagy idegenben a Fradi -, a kedvezményen felül ajándékot is választhatnak maguknak szurkolóink! További részletek ITT.

2015. október 22.