Aktuális Kedvezményekkel tele2015. augusztus 28.

Kedvezményekkel tele

Kedvezményekkel tele

Immár a Groupama Aréna egész területén érvényesíthetőek a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer előnyei!

 A Fradi Shop, a Fradi Múzeum és az Aréna Kávézó után a Gólvonal Bisztró is csatlakozott kedvezménykártya rendszerünkhöz, így mostantól stadionunkban már mindenhol árengedmények várják szurkolóinkat.

 

A Gólvonal Bisztró, mely a Groupama Aréna étterme, sport pubja, hétfőtől péntekig, valamint mérkőzésnapokon várja vendégeit sportos ételekkel, óriástévékkel, meccsekkel, Fradi játékosokkal és mérsékelt árakkal. Az étterem kiválóan alkalmas üzleti megbeszélések, ebédek, vacsorák lebonyolítására, vagy a Fradi Shopban való vásárlás után egy pohár ital elfogyasztására.

 

Új partnerünknél állandó 5%-os kedvezmény illeti a Fradi Szurkolói Kártyával rendelkezőket, mely a napi menüket kivéve minden fogyasztásra érvényes.

 

Szintén állandó, de 10%-os kedvezményt nyújt szurkolóinknak az Aréna Kávézó, míg klubunk múzeumát kártyás szurkolóink 15%-os, míg időszakos bérlettel rendelkező szurkolóink 45%-os árengedménnyel járhatják végig. Éves bérlettel rendelkező fradisták ingyenes múzeum- és stadionlátogatáson vehetnek részt.

 

Mindeközben a Fradi Shopban még följebb kúsznak a Fradi Szurkolói Kártyával rendelkezőkre szabott kedvezmények, hiszen a Paks elleni bajnoki találkozó napján egyedi és egyszeri 20%-os akció keretein belül vásárolhatóak meg klubunk vadonatúj, saját márkás ruházati termékei.

2015. augusztus 28.