Aktuális Kedvezmények bérlethez2015. július 06.

Kedvezmények bérlethez

Kedvezmények bérlethez

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer keretein belül több partnerünk kínál külön akciókat a bérletet kiváltó szurkolóink számára.

 Hétfőtől már személyesen is megválthatók, illetve megújíthatók a bérletek labdarúgó-csapatunk 2015/16-os hazai mérkőzésére. A bérletvásárlással kapcsolatban minden fontos információt megtalál ITT, a bérlet pedig online felületünkön, ITT is megvehető.

 

Fradi Kártyával rendelkező szurkolóink számos kedvezményben részesülhetnek a kedvezménykártya rendszer több mint 750 elfogadóhelyén, bérlettulajdonosaink számára pedig még több akciós lehetőség nyílik.

 


A budapesti Rapidus Optika 25%-os kedvezményt biztosít bérleteseinknek a szemüvegek és a napszemüvegek árából.

 


A Sportkártya 20%-kal alacsonyabb havidíjjal vehető igénybe Fradi-bérletesként.

 


Az Angelfolia szolgáltatásait 12%-kal olcsóbban vehetnek igénybe bérlettulajdonosaink.

 


A Groupama Arénában található Fradi Shopban 15%-os árengedményt biztosítunk bérleteseinknek, a Fradi Múzeumban az időszakos bérlettel rendelkező szurkolók 45%-os kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet, míg éves bérlettel rendelkezők ingyenes múzeum- és stadionlátogatáson vehetnek részt.

 


A Hotel Liget szállodai szolgáltatásait 20%-kal olcsóbban vehetik igénybe bérlettulajdonosaink, míg a Hotel Gloria Budapest City Centerben 25%-os kedvezményt kapnak.

 


A Fradi-bérletesek 25%-os kedvezményt kapnak Dr. Simon Tibor ügyvédi irodájában.

2015. július 06.