Aktuális Kedvezmények a Groupama Aréna környékén2015. augusztus 10.

Kedvezmények a Groupama Aréna környékén

Kedvezmények a Groupama Aréna környékén

Zsinórban ötödik győzelmére, egyben az örökrengadóra készül csapatunk, amely augusztus 15-én, szombaton, 20.30-tól az MTK-t fogadja a Groupama Arénában.

 


A reményeink szerinti újabb győzelem okozta eufória mellett további örömök is várnak a Szurkolói Kedvezménykártya tulajdonosaira, akik számára összegyüjtöttük - a teljesség igénye nélkül -, hogy a Groupama Aréna környezetében hol és milyen mértékű kedvezmények várják őket:

 

- akiknek fogyóban az üzemanyag az autójukban, azoknak érdemes az örökrangadó előtt tankolni, hogy nehogy elfeledkezzenek róla a reménybeli győzelem ünneplése közben és e miatt ne érjenek haza időben. Számukra két alternatíva is van a tankolásra:

 

MOL - a MOL - Fradi Szurkolói Green Kártya tulajdonosai alapból is 7 Ft kedvezménnyel tankolhatnak, ezen felül pedig a nyári akció keretében további kedvezmények várják őket. Részletek ITT.

 

Sky Petrol - a Sky Petrol benzinkútnál a Szurkolói Kártya tulajdonosok 2 forint/liter kedvezményben részesülnek. További részletek ITT.

 

- a hőség várhatóan még szombaton is tombol majd, így azok, akik előbb érkeznek az örökrangadóra, a találkozóig a Groupama Arénától nem messze található légkondicionált Lurdy Házban tölthetik el hasznosan idejüket, ahol két kedvezményt adó partnerünk is várja a Szurkolói Kártya tulajdonosokat:

 

Saxon London - a minőségi férfi divatáru üzletben 10 %-os kedvezmény várja az igényes ruhák és kiegészítők kedvelőit. Bővebb információ ITT.

 

Reál Prémium - amíg az urak a ruhák és cipők között válogatnak, addig a család hölgy tagjai intézhetik akár a hétvégi nagybevásárlást a szintén a Lurdy Házban található Reál Prémium üzletében, ahol a számla végösszegéből 5 % kedvezményt kapnak. Részletek ITT.

 

- ennyi vásárlást követően minden bizonnyal megéhezik az ember, így éppen kapóra jöhet a korgó gyomrok tulajdonosainak az Üllói úti Burger King, ahol a hamburgerekre, az üdítőkre, a sültkrumplira, de még az édességekre is csábító, 15 %-os kedvezményt kapnak a Fradi Szurkolói Kártyájának tulajdonosai. Információk ITT.

 

- ha a Szurkolói Kártya tulajdonosok túl vannak a tankoláson, valamint a szükséges élelmiszer és ruha bevásárláson, és már az egész család jóllakott, de még mindig marad idejük az örökrangadóig, azt a Groupama Arénában is hasznosan és sokat spórolva is eltölthetik: 

 

Fradi Shop - mi szem szájnak ingere, minden, a Fradival kapcsolatos ajándék-, és használati tárgy megtalálható a Fradi Shopban, ahol a Szurkolói Kártya tulajdonosok 5%, míg a bérletesek 15% kedvezménnyel tudnak vásárolni. Érdemes már indulás előtt virtuálisan körülnézni a Fradi Shopban, amelynek teljes termékskálája ITT.

 

- ha megvannak a kedvenc ajándéktárgyak is még mindig marad idő egy kávéra, vagy egy üdítőre, esetleg egy finom sütire, amelyet az Aréna Kávézóban 10 % kedvezménnyel vásárolhatnak meg a Szurkolói Kártya birtokosai. Bővebb információ ITT.

2015. augusztus 10.