Aktuális Kártyával a kávézóba2016. május 19.

Kártyával a kávézóba

Kártyával a kávézóba

Öt igazán klassz elfogadóhellyel csatlakozott a California Coffee Company a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerhez.Tovább bővült a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer partneri köre. A California Coffee négy fővárosi és egy biatorbágyi elfogadóhelyen várja szurkolóinkat.

A világos, meghitt és fiatalos kávézókban a Fradi Kártyával rendelkezők 10%-kal olcsóbban fogyaszthatják a 100% tiszta arabica kávéból készült, olasz pörkölésű kávékülönlegességeket, a különleges egyedi szálas gyümölcsös teákat, a frissen facsart 100%-os narancslevet, a sok-sok idényjellegű friss gyümölcsöket és salátákat, a gazdagon elkészített ínycsiklandozó és laktató szendvicseket és a friss, lágy, omlós süteményeket.

A California Coffee Company mindegyik kávézója kiváló helyszín a családosok és az egészséges, sportos életmódot képviselők számára, akár reggel, akár napközben. Szerencsére a kávézók legtöbbje késő estig nyitva van, így aki szereti az estéjét is kedvenc kávéja mellett eltölteni, a California Coffee Company-ban ez sem akadály. Az összes kávéjuk kérhető koffeines és koffeinmentes változatban is. A kávézók folyamatosan bővülő, megújuló kínálatában megtalálhatók a sportos és egészségtudatos életmódot kedvelők kedvencei, a friss idényjellegű gyümölcsök és saláták, és az izgalmas, egészséges és friss alapanyagokból elkészített, paleo étrendnek megfelelő sütemények is.


A méltán neves kávézólánc, amely 2014-ben elnyerte a budapesti legjobb kutyabarát kávézó címét is, hosszú távú, aktív közreműködést tervez az FTC-vel. Külön akciók várhatók a kávéimádó bérleteseink számára. Előreláthatóan lesz külön meccsnapi ajánlat is. Szóval érdemes akár már a napot, barátokkal vagy családdal együtt a California Coffee Company-ban kezdeni, vagy este egy újabb sikeres meccs után a legszebb pillanatokat baráti társaságban egy kellemes espresso mellett feleleveníteni.

Keressék a California Coffee Company jól ismert, 3 kávébabos emblémáját Budapesten a Liszt Ferenc téren, a Teréz körúton a Nyugati tér és az Oktogon között, a Szent István téren a Bazilika előtt a sarkon, a Kálvin téren a Nemzeti Múzeum mellett a Múzeum utca elején és Biatorbágyon a Premier Outlet üzletsorán. Minden kedves Fradi Szurkolói Kedvezménykártya-tulajdonost várnak szeretettel!

2016. május 19.