Aktuális Húsvéti akció a Fradi Shopban!2017. április 13.

Húsvéti akció a Fradi Shopban!

Húsvéti akció a Fradi Shopban!

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően a Groupama Arénában található Fradi Shopban is olcsóbban vásárolhatnak szurkolóink.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 72 partnerének 863 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül. 

 

Húsvéti akciónk keretében, használja ki az akár 70%-os kedvezményt a Fradi Shop-ban. Minden őszi-téli Fradi Streetwear és Fradi by Saxoo termék most egységesen 4990 Ft-ba kerül. Aki a lazább ruhákat szereti, annak a Streetwear kollekciót ajánljuk, ahol számos, női, férfi, gyerek kapucnis-és környakú pulóverekből válogathatnak. Azok a szurkolóink, akik inkább az elegánsabb megjelenést favorizálják, a Fradi by Saxoo V-nyakú pulóvereiben nem fognak csalódni. Kihagyhatatlan termékek minden Fradinak szurkoló ruhatárából. 

 

 

További részletek: https://shop.fradi.hu/outlet.html

A kedvezménykártyaként is funkcionáló Fradi szurkolói kártyával kapcsolatban, így az akár 70%-os kedvezményről további információt megtudhatnak a www.fradikartya.hu weboldalon, illetve szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál, míg belépőt ITT vásárolhat a Vasas elleni meccsre.

2017. április 13.