Aktuális Hotel kedvezmények2015. szeptember 09.

Hotel kedvezmények

Hotel kedvezmények

Napról-napra folyamatosan bővül a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerünk, amelynek segítségével megtakaríthatja jegye árát és egyben a Fradit is támogatja. Ennek keretében ezúttal a kikapcsolódásé a főszerep, hiszen három kiváló hotel is csatlakozott a Rendszerünkhöz.

 


A Groupama Arénától nem messze található a Hotel Gloria, amely 28 szobával várja a vendégeket. 50 fős konferencia terem, saját kert és parkoló teszi még kényelmesebbé a szállóvendégek mindennapjait. A Fradi Szurlolói Kártya tulajdonosok 20 %, míg a bérletesek 25 % kedvezményt vehetnek igénybe szállodai szobafoglalás esetén. Részletek ITT.

 

Amennyiben Pécsre vezetne útja a Fradi Szurkolói Kártya birtokosának, akkor feltétlenül keresse fel a Hotel Makárt, amely Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben fekszik. A szálloda welness részleggel is rendelkezik, így ideális aktív és passzív pihenni vágyók részére egyaránt. A hotel ezek mellett konferenciák, tréningek, kiállítások, fogadások megrendezésére is kiválóan alkalmas. A Fradi Szurkolói Kártya tulajdonosai 10 % kedvezményt vehetnek igénybe a Hotel Makárban! További információk ITT.

 

Elsősorban - de persze nem csak - Fradistáknak ajánljuk azt a Hotel Ligetet, amely az FTC Népligeti Centrumán belül található. A népligeti szálloda 14 szobával, 35 férőhellyel, no meg nagy szeretettel várja a pihenni vágyókat, de konferenciák és egyéb rendezvények szervezőinek is kiváló helyszín a Hotel Liget, ahol a Fradi Szurkolói Kártya tulajdonosai 10 %, míg a bérletesek 20 % kedvezményben részesülnek! További információk ITT.

2015. szeptember 09.