Aktuális Hihetetlen akciók a Fradi Shop-ban!2017. március 10.

Hihetetlen akciók a Fradi Shop-ban!

Hihetetlen akciók a Fradi Shop-ban!

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően a Groupama Arénában található Fradi Shopban is olcsóbban vásárolhatnak szurkolóink.

 

A Fradi Kártya nem csak az FTC labdarúgó-meccseire való belépésnél hasznos. A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszer 70 partnerének 853 elfogadóhelyén biztosít különböző mértékű akciókat drukkereinknek, rendkívül változatos termékcsoportokban, amely folyamatosan csak bővül.

 

Hétfőtől szombatig  10 és 19 óra között várja szurkolóinkat a Groupama Arénában található Fradi Shop. Az üzletben Fradi-mezek, sálak, valamint klubunk saját márkás termékei várják jövendőbeli gazdájukat.

 

Ugyan a nőnapnak már vége, de holnap estig még mindig 2490 forintért lehet hozzájutni a Fradi by Saxoo női termékeinkhez (link: https://shop.fradi.hu/fradi-by-saxoo/noi.html ). Kihagyhatatlan termékek minden Fradinak szurkoló hölgy ruhatárából.

 

Fradi Kártyával rendelkező szurkolóink 5%-os kedvezményt kapnak a Fradi Shopban, míg a labdarúgószezonra bérletet váltó drukkereink 15%-kal olcsóbban vásárolhatnak. A Fradi by Saxoo újonnan érkezett tavaszi termékei közül is válogathat, akár ITT, internetes felületünkön is.

 

A kedvezmények egyaránt érvényesek helyszíni vásárlásra és webshopos rendelésre is. Amennyiben a shop.fradi.hu felületen vásárol, a szurkolói kártyáján szereplő számok megadásával érvényesítheti kedvezményét.

 

A Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszerről további információkat tudhat meg honlapunkon, illetve szombaton, a Groupama Arénában, a szurkolói kártya infópontnál.  

2017. március 10.